Tikrinamas miesto gatvių apšvietimas


Trumpėjant dienoms ir vis labiau artėjant ilgiems bei tamsiems rudens vakarams Alytaus miesto savivaldybės administracijos Miesto ūkio skyriaus specialistai ypatingą dėmesį skiria Alytaus miesto gatvių ir šaligatvių apšvietimui – pastarosiomis dienomis jie kartu su UAB „Ordo“ už miesto gatvių apšvietimo priežiūrą atsakingu darbuotoju tikrina, ar veikia gatvių ir šaligatvių apšvietimas, ar tinkamai yra apšviestos pėsčiųjų perėjos.
Rūpinantis gyventojų saugumu 2019 m. papildomai apšvieta nemažai miesto pėsčiųjų takų ir šaligatvių, pėsčiųjų perėjų. Papildomai apšvietas Likiškėlių gatvėje esantis takas iki Likiškėlių progimnazijos, pėsčiųjų takas nuo Raudonkalnio iki Punsko gatvių, Statybininkų g. šaligatvis, apšvietimas, įrengtas Jaunimo parko tako atkarpoje, vedančioje link Alytaus rajono viešosios bibliotekos. Papildomai apšviesta Šaltinių gatvėje esanti pėsčiųjų perėja. Apšvietimas sumontuotas neseniai įrengtoje Lauko g. pėsčiųjų perėjoje.
Dar šiemet planuojama įrengti apšvietimą naujame įrengtame pėsčiųjų take nuo Sveikatos tako link „Vilties“ mokyklos-darželio. Taip pat papildomai bus apšviesti prie Alytaus Dainavos ir Šaltinių progimnazijų esantys pėsčiųjų takai.
Alytaus miesto savivaldybės administracijos Miesto ūkio skyriaus specialistai ketina ir toliau tęsti miesto gatvių ir šaligatvių apšvietimo patikrinimo darbus, tačiau prašo gyventojų, turinčių pasiūlymų dėl pėsčiųjų takų apšvietimo įrengimo, kreiptis į Miesto ūkio skyrių el. p. miesto_ukis@alytus.lt

Alytaus miesto savivaldybės informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą