Šventiniai žiburiai sužibo ant Miesto sodo ąžuolo

„Alytau, nedeki", – Dzūkijos sostinei linkėjo mažoji vilnietė. Ji, kaip ir dar kelios dešimtys vilniečių, antradienio vakarą Miesto sode vykusio AB „Swedbank" iniciatyva organizuoto šventinio ąžuolo įžiebimo renginio metu artėjančių švenčių proga perdavė alytiškiams sveikinimus. Vilniečiai Alytaus miesto gyventojams skirtame vaizdo sveikinime linkėjo gražių artėjančių švenčių, laimės ir džiaugsmo akimirkų bei sėkmingų Naujųjų metų.

Renginyje dalyvavęs Alytaus miesto savivaldybės meras Nerijus Cesiulis pasidžiaugė gražia banko iniciatyva – artėjančių švenčių proga apšviesti Miesto sode augantį ąžuolą. „Kol kas mieste nesijaučia šventinės nuotaikos. Miestas tamsus bus iki penktadienio, kuomet bus įžiebta Alytaus miesto eglutė, bet šiandien bankas užbėgo miestui dviem žingsniais į priekį ir bandys į Alytų atnešti daugiau šviesos. Džiaugiuosi, kad yra verslas, kuris nori mums atnešti šventes, jas mes turime susikurti patys," – teigė jis. Miesto vadovas padėkojo „Swedbank" kolektyvui už šią alytiškiams skirtą dovaną ir pridūrė tikintis, kad šiuo banko pavyzdžiu paseks ir kiti Alytaus miesto verslininkai – prisidės prie miesto puošimo.

Už kuriamą šventinę nuotaiką bankui dėkojo ir Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotojas Šarūnas Klėgeris. „Bankas davė gerą toną, nes mūsų miestas per šventes būdavo pakankamai pilkas. Kad ir kiek verslininkai, privačių namų gyventojai būdavo kviečiami puoštis, bet miesto centre buvo tik eglutė ir daug pilkos spalvos. Šiuo banko pavyzdžiu, manau, užsikrės visas miestas. Tad užsikrėskime švenčių liga ir švęskime," – ragino mero pavaduotojas.

Žvarbų antradienio vakarą į ąžuoliuko įžiebimo renginį susirinkusiems alytiškiams dėkojo Dainavos klientų aptarnavimo centro valdytojas Linas Plytnikas. „Dėkoju, kad susirinkote pasidalinti gražiomis viltimis, šiltu žodžiu. Bankas alytiškiams dovanoja įžiebtą ąžuolą, nes jis yra ne tik banko simbolis, bet ir kiekvieno lietuvio stiprybės ir tvirtybės simbolis", – sakė jis ir kvietė alytiškius artėjančių švenčių proga perduoti sveikinimus Marijampolės miesto gyventojams, kuriuos jie išgirs po kelių dienų įvyksiančiame ąžuoliuko įžiebimo renginyje.

Šimtais lempučių nušvitus Miesto sode augančiam ąžuolui, alytiškiai buvo pakviesti pasiklausyti kamerinio choro „Varsa" atliekamų kūrinių ir pasivaišinti arbata.

Į šviesos istorijų kelionę po Lietuvą išvykęs „Swedbank" iki švenčių ketina apšviesti 9 šalies miestų medžius. Šventinėmis girliandomis jau papuošti Vilniaus ir Alytaus miestų ąžuolai, o gruodžio 5 d. šventiniai žiburiai sužibs ant vieno iš Marijampolės ąžuolų.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

  • Kevin
    prieš 36 minučių
    maglie calcio bambino Kevin Freddyxl Maglia Atletico Madrid
    Franklyn AaronGrq Kevin

Parašykite komentarą