Alytaus metų apdovanojimų renginyje – talentingų alytiškių pasirodymai

Alytaus metų apdovanojimų balsavimas baigėsi. Už verslui, kultūrai, švietimui, vaiko gerovei nusipelniusius, Alytaus miesto vardą šalyje ir užsienyje garsinusius ar aktyviai visuomeninėje veikloje dalyvavusius alytiškius balsavo daugiau nei 17 tūkst. kartų. Kol kas, kas nusipelnė Alytaus metų apdovanojimų ir tapo geriausiais iš geriausių, lieka paslaptis – ją atskleisime 2020 m. sausio 24 d. 18 val. Alytaus metų apdovanojimų renginyje, kuris vyks Alytaus miesto teatre.

„Kiekvienas nori būti pastebėtas, įvertintas. Metų apdovanojimai yra puiki proga padėkoti ir pagerbti žmones, kurie dirba, kuria ir kitaip garsina Alytų, prisideda prie miesto gerovės. Ypač džiugina pasiūlytų kandidatų į nominacijas gausa – tai rodo, kad alytiškiai aktyvūs, kad mums rūpi mūsų miestas ir jo žmonės", – teigia Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotoja Jurgita Šukevičienė.

Alytaus metų apdovanojimų renginio metu ne tik bus pasveikinti labiausiai Alytaus miestui nusipelnę žmonės, čia netrūks ir muzikos. Scenoje išvysite cirko studiją ,,Dzūkija", šokių studiją ,,Aušrinė", muzikinius kūrinius susirinkusiems dovanos Alytaus muzikos mokyklos auklėtiniai, atlikėjas ,,Baltas kiras", kamerinis choras ,,Varsa", Algirdas Ciūnys, Martyna Jezepčikaitė ir kiti Alytaus miesto talentai.

Alytaus metų apdovanojimų renginys – nemokamas, o jame laukiami visi alytiškiai, norintys pasidžiaugti ar pasveikinti labiausiai nusipelniusius alytiškius ar tiesiog turiningai praleisti penktadienio vakarą.

Alytaus metų apdovanojimo renginį organizuoja Alytaus miesto savivaldybė, Alytaus kultūros centras, Alytaus miesto teatras.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą