Alytus kviečia į klasiokų susitikimą!



Birželio 13 dieną mylimiausias Lietuvos miestas Alytus buria visame pasaulyje išsiblaškiusius alytiškius. Jau penktasis Pasaulio alytiškių sambūris 2020 m. birželio 13 dieną kviečia susitikti bendraklasius Dainų slėnyje ir drauge švęsti miesto gimtadienį.
2020 metų, kurie simboliškai yra paskelbti Mokyklų bendruomenių metais, Pasaulio alytiškių sambūrio tema – Klasiokų susitikimas, tad alytiškiai kviečiami į masinį klasės susitikimą, kurio programoje ne tik miesto ambasadorių skyrimas, bet ir pačių pasaulio alytiškių paskaitos ir pasirodymai.
Jubiliejinis – penktasis Pasaulio alytiškių sambūris siekia žinutę skleisti kuo plačiau, tad kiekvienas galime prisidėti pakviesdami kuo daugiau Alytuje gimusių ir užaugusių žmonių, kur šiuo metu jie bebūtų išsibarstę – ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Miestas savo žmonių nevadina emigrantais, kreipiasi kur kas draugiškiau – pasaulio alytiškiai.
Pasaulio alytiškiai, sugrįžkite bent trumpai pajusti gimtojo miesto gyvenimo pulsą ir susitikti su savo klasės draugais. Meilė savo miestui vienija alytiškius, kur jie begyventų, tad miestas kviečia! Kvieskite savo klasės draugus, registruokitės ir gal Jūsų mokykla bus gausiausiai susibūrusi?!
Registruokitės ir kvieskite klasiokus: https://forms.gle/tyrMyywhWMnqQCqG8
Kiekviena mokykla renginiui yra paskyrusi koordinatorių, jei reikia papildomos informacijos ar galite prisidėti prie renginio – kviečiame! Koordinatorių kontaktus rasite Pasaulio alytiškių sambūrio 2020 m. įvykis feisbuke.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą