Bažnyčios požiūriu - gongas Alytuje prišauktų ne taiką, o nelaimes 2020 03 02

Bažnyčios požiūriu - gongas Alytuje prišauktų ne taiką, o nelaimes. Alytaus meras sako, kad jis niekada netikėjo, kad metalo gabalas gali prišaukti demonus...

Kviečiame balsuoti ar reikia Alytuje gongo iš Indonezijos? Balsavimo anketą rasite čia: balsavimas.

Komentarai

  • Kazys
    prieš 43 minučių
    Aišku kad nereikia
  • Aldona
    prieš 21 minučių
    Kategoriskai pries gonga.Pritariu kun.A.Valkauskui, jog visai prarandame savasti ir tautine savimone bei savigarba- imam is visur ir viska ka tik mums pasiulo. Kazkas ten atsisake to siulomo gongo, o Alytaus *delegacijai" neuzteko nei proto nei savigarbos neimti. Tai pastatykit ta gonga prie visu kitu gautu dovanu savivaldybes antro auksto foje prie mero duru- ten ir vieta jam

  • Ida
    prieš 8 minučių
    Mere, jeigu tai tik metalo gabalas, kaip Jūs sakote, tai kam to metalo gabalo reikia kokioje nors viešoje, gražioje Alytaus vietoje? Yra įvairių kolekcionierių, tai siūlykite jiems, jei jos tos "dovanos" dabar nepatogu atsisakti, bet kam jį statyti vieisms alytiškiams matomoje ir jų mėgiamoje vietoje? Turime bažnyčių varpus - jie ir skelbia mums ir taiką, ir ramybę, kelia sielas, mintis, protą Dievop, jie skatina vieniems kitus mylėti, būti tolerantiškiems. Stabų garbinimas ir taip jau labai gajus (ne tik Alytuje), nereikia jo dar labiau skatinti.
  • Kęstutis
    prieš 6 minučių
    Reikia.truputelis kitos kultūros tikrai nepamaisys
  • Viktor Gegevič
    prieš 7 minučių
    Labas. Matyt, kad bažnyčia bvijo to gongo, nes ne jos varpai kvies į pamaldas mūsų piliečius, o šitas gongas. Kuris geriau ir garsiau skambės po visa Alytaus erdvę Ate.
  • Alytiškė
    prieš 1 minučių
    Mano nuomonr tas gongas nieko blogo, lai būna. Tikėjimas apskritai yra kiekvieno žmogaus pasirinkimas, kiekvienas iš mūsų norėtų kad jį gerbtų ir jo pasirinkimą :) turime būti taktiški kitiems tikėjimams ir jų nestigmatizuoti ;) kas būtų jai mus dabar kitoj šalį stigmatizuotų ir neleistų melstis ;) nelaimes patus mes prišaukiam savo abejingumu, tingumu, norejimu greit praturtėti, žioplumu ir t.t. žinoma gongo vieta turetų būti atokiau gyvenamų pastatų ( kurnors prie dailidės ežerėlio ar dainų slėnyje)
  • Alytiškė
    prieš 59 minučių
    Mano nuomone tas gongas nieko blogo, lai būna. Tikėjimas apskritai yra kiekvieno žmogaus pasirinkimas, kiekvienas iš mūsų norėtų kad jį gerbtų ir jo pasirinkimą :) turime būti taktiški kitiems tikėjimams ir jų nestigmatizuoti ;) kas būtų jai mus dabar kitoj šalį stigmatizuotų ir neleistų melstis ;) nelaimes patys mes prišaukiam savo abejingumu, tingumu, norejimu greit praturtėti, žioplumu ir t.t. žinoma gongo vieta turetų būti atokiau gyvenamų pastatų ( kurnors prie dailidės ežerėlio ar dainų slėnyje)
  • Petras
    prieš 48 minučių
    Iš vieno žmogaus esu girdėjęs labai taiklų ir aiškų palyginimą: ar labai džiaugtųsi tavo žmona, jeigu tu susistatytum savo buvusių draugių nuotraukas ir jai (žmonai) reikėtų gyventi taip "papuoštuose" namuose? Tai čia kaip ir apie gongą: turim savo, kam mums kitų?
  • Petras
    prieš 40 minučių
    Kęstutis sako, kad reikia, truputelis kitos kultūros tikrai nepamaisys... Tai gal ir š... į mišrainę truputėlį ir nepamaišys?
  • JONAS BRONIAUS
    prieš 35 minučių
    Mes jau ir taip baigemia prarasti lietuvybę, dainos, reklamos, pavadinimai, svetimomis kalbomis, vaikų dainų konkursuose vyrauja angliški tekstai, jau nekalbant apie suaugusius, tad gal laikas atsipeikėti, pakabinkite lietuvišką varpą, lai skamba, bus lietuviškiau ir suprantamiau.
  • jurgis
    prieš 24 minučių
    Cia spicialiai komuniagos nori sukirsyt zmones pastatys prie baznycios ir dauzys ta blyna
  • Turistas
    prieš 12 minučių
    Dar gongo nėra, o jau aistras kelia ir nesantaiką. Merui siūlau nevykti į keliones, nes už miesto žmonių pinigus visokį šlamštą tysia į Alytų, o naudos, kaip iš ožio- nei pieno, nei vilnų. Jei taip rūpinasi turistų pritraukimu, tai viešnamį tegul pastato, tai net tik turistų pritrauks, bet ir vietinių... :-)
  • Milda
    prieš 3 minučių
    Mere, juk neesate visų sričių specialistas. Sprendžiant įvairius klausimus, pritrūkus kompetencijos, žinių kreipetės į tos srities specialistus prašydamas konsultacijų ir tik tuomet priimate sprendimus. Čia juk tas pats. Jūs kaip asmuo teigiate "nematote nieko blogo, kad gongas stovės" . O specialistų (šiuo atveju kunūgų egzorcistų) nuomonė kita. Pasitarkite... Na, o jei, Jums nesvarbi kunigų nuomonė ir Jūs jais netikite, tuomet leiskit paklausti kodėl einate į bažnyčią, kodėl krikštijate vaikus, kodėl prispaudus bėdai ar ligai šaukiatės Dievo, kodėl nė vienos laidotuvės neapseina be kunigo, be šv.mišių? Tai vieną kartą apsispręskite. Graudu...
  • dzūkė
    prieš 43 minučių
    gėda, kad DZŪKIJOS sostinėj gyvena tokie tamsūs žmonės. tuoj gryžim į tuos laikus, kad susirgus lėksim pas kunigus, o ne į polikliniką.
  • Milda
    prieš 54 minučių
    Puoselėkim mūsų dzūkišką kultūrą, o ne į indoneziečių gongą "baladokim".
  • apsireiškimas
    prieš 6 minučių
    jau atsirado keisti vabalai prieš atvežant gongą- blogas ženklas. O atvežant gongą ir pastačius jį atsiras demonai, tai bus dar baisiau. Kaskitės bunkerius prieš pasirodant demonams, nes paskui nespėsit , dar išgrauž užpakalius.cha cha cha........................................
  • apsireiškimas
    prieš 5 minučių
    jau atsirado keisti vabalai prieš atvežant gongą- blogas ženklas. O atvežant gongą ir pastačius jį atsiras demonai, tai bus dar baisiau. Kaskitės bunkerius prieš pasirodant demonams, nes paskui nespėsit , dar išgrauž užpakalius.cha cha cha........................................
  • Diana
    prieš 43 minučių
    Nelabai kam rupi ka galvoja ta baznycia. Tegul tyli ir dziaugiasi, kad dar kazkas pas juos eina.
  • blinladenas
    prieš 38 minučių
    Atsipisa tegu nakui ta bažnyče kibienimat koks jos ***istas reikalas. Davatkom tik velnius ir kvies
  • Rytis
    prieš 43 minučių
    mano nuomone tokia dovana reiketu priimti , o vieta juo skalumbyti gal but atsirastu kazkur prie Dzukijos Piramides . . .
  • Ignas
    prieš 10 minučių
    Kazkam dar rupi ka baznycia sako?
    Sunku net suvokti, kad dar yra zmoniu tikinciu tokiom nesamonem...
  • Brigita Josep
    prieš 49 minučių
    Kai galų gale radau liudijimų apie šį rašytoją dr. AJAYI, kaip daug kam padėjo susigrąžinti savo meilužius ir sugriautus namus, susisiekiau su juo per savo „WhatsApp“ numerį: +2347084887094, nes mano vaikinas, kurį aš labai myliu iš visos širdies ir jis myli. aš taip pat, bet staiga jis pasikeitė ir atsisuko į mane ir neapykantos manimi nedarė jokios priežasties, kad paliko namus, o vėliau išgirdau, kad jis gyvena su kita moterimi. Šis elgesys buvo labai keistas, tarsi juo būtų manipuliuojama, jis užblokavo mane nuo visas jo kontaktas socialinėje žiniasklaidoje ir aš nesugebėjau su juo susisiekti. Aš norėjau susigrąžinti savo vaikiną. Gyvenimas be mano vaikino man buvo tikra netvarka, nes aš jį labai myliu ir žinau, kad jis mane myli ir aš, ieškau pagalbos iš jo artimų draugų ir šeimos narių, bet man nesiseka sugrįžti. Norėjau dramatiškų pokyčių ir maniau, kad magija gali būti sprendimas. Aptaręs rezoliuciją su DR AJAYI, jis man suteikė vilties, kad jis atkurs mano santykius atgal, nes jis jau mane užmezgė. Jaučiausi įsitikinęs, kad jis iš tikrųjų privers mano vaikiną grįžti namo, ir jis padarė! Fantastiška, ką šis nuostabus rašytojas padarė man, jo pagalba yra neįkainojama! Nežinau, ką būčiau padaręs be DR AJAYI. DR AJAYI atlieka savo darbą taip gerai, kad yra organizuotas ir labai funkcionuojantis, manau, kad jis yra geriausias rašybos žinovas, į kurį galiu pasikliauti, kai kalbama apie bet kokius burtus. Aš esu labai dėkingas, kad jo burtai suveikė, jei jums reikia pagalbos, susisiekite jam el. paštu drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp“: +2347084887094. Užtikrinu, kad viskas pasisuks jums.
  • Toks gilesnis
    prieš 33 minučių
    Dar bažnyčios nuomonė kažką reiškia? Kuriam amžiui mes gyvenam 19-ajam ir kodėl vis dar politika susipina su religija?
  • jonas
    prieš 3 minučių
    Alytuje vien kičas-begalė voverių skulptūrų ir svetimi blizgučiai. Miestas jau ir taip praradęs savitumą.Gal pirmiausia pasirūpinkim savo miesto kultūriniu palikimu ir simboliais. Gal vertėtų išsiaiškinti, kaip tvarkyti senamiesčio zonas, kad neprarastume paskutinių jaukių erdvių, kaip jame išsaugoti kurorto įvaizdį. Gongais nei turistų nepritrauksim, nei labai originaliais nepasirodysim- gal atvirkščiai pasirodysim besą "tuštučiai", neturintys jokių savų vertybių.
  • Loreta Dough
    prieš 5 minučių
    Kokią problemą jūs išgyvenate gyvenime ir jums reikia greito sprendimo, aš jums pasiūlysiu susisiekti su dr. Ajayi. Jis yra savo dievų palaimintas rašytojas, kad padėtų žmonėms susidurti su įvairiomis gyvenimo problemomis. Aš tai dalinuosi kaip savo naudos gavėjas. didžiulė galia, nes jis padėjo man susigrąžinti savo vyrą, kai jis paliko mane ir vaikus, kad būtų su kita moterimi, kuri jį pakerėjo, kad liktų su ja, aš tikrai džiaugiuosi, kad mano vyras grįžo namo, kaip ir gyvens meilėje ir ramybėje . Kreipkitės į puikų rašybos žinovą šiandien ir daugiau nebeverksite, nes jis turi rasti jūsų problemos sprendimą. kontaktai „Viber“ ar „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. paštas: drajayi1990@gmail.com
  • Lina Shaw
    prieš 37 minučių
    Ar esate moteris, ieškanti gimdos vaisių, norite išgirsti vaikų balsus jūsų namuose, bet jūs nebegalėjote pastoti nėščia, nes dr. Ajayi padės susilaukti savo kūdikio, su kuriuo aš susidūriau panaši situacija, kai vyras paliudija, kaip didysis burtininkas dr. Ajayi padėjo jam sugrąžinti savo mylimą žmoną namo po 9 mėnesių išsiskyrimo, aš kreipiuosi į gydytoją Ajayi paaiškindamas savo būklę, jis liepė man nebe verkti ir paruošė vaistažolę. išgerti manęs, kurį išgėriau ir po trijų mėnesių buvau nėščia su dvyniais berniukais, dabar esu išdidi mama. susisiekite su dr. Ajayi dėl bet kokios gyvenimo situacijos burtininko, kuris yra geras žmogus, ir aš tikiu, kad jis padės jums atkurti taiką jūsų namuose. „Viber“ arba „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com
  • Dominique Emiry
    prieš 9 minučių
    Noriu pasinaudoti šia proga ir padėkoti rašytojui, vadinamam dr. Ajayi, nes jis padėjo atkurti taiką mano nutrūkusioje santuokoje. Aš su juo susipažinau per draugą, kuriam jis padėjo laimingaisiais numeriais laimėti dideles loterijas. Aš nenoriu gilintis į detales, bet norėčiau žinoti, kad dr. Ajayi yra tikras dvasinis žmogus, nes aš ieškojau pagalbos iš įvairių šaltinių, bet nieko neįvyko, kol mano draugas mane su juo supažindino, susisiekiau su juo dėl mano nutraukė santuoką ir jam viską paaiškino, jis papasakojo, ką reikia padaryti, ko aš laikiausi, ir šiandien esu laimingas vyras santuokoje, mano žmona grįžo namo ir sakė, kad nebenori skyrybų, ir dėka daktaro Ajayi ji nėščia su kūdikiu ir mano finansinė padėtis pagerėjo. Jei jums reikia kokios nors pagalbos dėl to, kas jus vargina, susisiekite su Didžiosios rašybos atstovu dr. Ajayi el. paštu drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp“: +2347084887094, jam 100% garantuojama.
    taip pat galite susisiekti su juo dėl šio rašybos.

    * Santuokos burtai
    * Darbo skatinimo burtai
    * laimingi loterijos numeriai
    * Magiškas rašiklis egzaminams
    * Laimėkite bet kurią teismo bylą
    * Apsaugos burtai
    * gerovės burtai
    tt ....

    Nebijokite, susisiekite su juo ir išspręskite savo problemas per kelias dienas po to
    dvasinė intervencija.
    Paštas: drajayi1990@gmail.com
    „Viber“ / „Whatsapp“: +2347084887094
  • Chalette Stance
    prieš 46 minučių


    Kiekvieną dieną, kai mes atsibundame iš miego, mes susiduriame su vienais ar kitais iššūkiais ir šiame pasaulyje jie yra geri ir blogi žmonės, o aš susidūriau su gerais, blogais ir negražiais. Mane skaudžiai skaudėjo 10 mėnesių, nes mano vyras paliko mane ir mūsų 5 metų sūnus sakė, kad nori skyrybų. Visa tai prasidėjo praėjus mėnesiui po to, kai jis susitiko su viena iš savo buvusių merginų draugų vakarėlyje, kuriame dalyvavome, aš paprašiau vyro nepalikti mūsų, bet jis buvo nemandagus, man buvo keista, kad ieškojau pagalbos iš įvairių šaltinių, nuoširdžiai praradau sukčiams apie 6000 eurų, nes ieškojau pagalbos santuokai išsaugoti ir net praradau viltį turėti savo šeimą atgal. Lemtingą šeštadienį aš išgyvenau skyrybų forumą, kai perskaičiau moters pasakojimą, kurioje aprašoma, kaip galingas rašybos rašytojas, vadinamas dr. Ajayi, padėjo jai atkurti taiką ir meilę savo namuose, džiaugėsi savo liudijimais ir krito Rašytojo kontaktas, aš jo kontaktą paėmiau skeptiškai, tačiau norėjau, kad mano šeima vėl susigyventų, todėl nusprendžiu pabandyti daktarą Ajayi pabandyti. Paskambinau jam per jo numerį ir paaiškinau jam savo situaciją. Jis paprašė kai kurių detalių, kurias aš davė jam, man liepė nesijaudinti ir davė keletą nurodymų, kuriais reikia vadovautis. Mano nuostabai, praėjus 7 dienoms po burtų, mano vyras grįžo namo ir sakė niekada nežinąs, ką daro, ir paprašė manęs jį atleisti, dėka didžiojo rašytojo dr. Ajay, mano vyras grįžta namo, jei turite panašią patirtį kaip mano ar turite kokių nors santuokinių problemų susisiekite su dr. Ajayi el. paštu: drajayi1990@gmail.com arba parašykite Viber / WhatsApp numeriu: +2347084887094.

  • maryjanney
    prieš 51 minučių
    My life was destroyed when my husband sent me packing, after 17 years we have been together. I was lost and helpless after trying so many ways to get my husband back to me. One day at work, I was distracted, not knowing that my boss called me, so he sat and asked me what it was all about, I told him and he smiled and said it was no problem. I never understood what he meant by it was no problem getting back my husband, he said he used a spell to get back his wife when she left him for another man, and now they are together till date and initially I was shocked hearing something from my boss. He gave me an email address of the DR akhigbe which helped him get his wife back, I never believed that this would work, but I had no choice coming into contact with the sayings that I get done, and he asked for my information and that my husband was able to propose to throw him the spell and I sent him the details, but after two days, my mother called me that my husband was pleading that he wants me back, I never believed, because it was just a dream and I had to rush off to my mother's place and to my greatest surprise, was kneeling my husband beg me for forgiveness that he wants me and the child back home, when I gave DR Akhigbe a conversation regarding sudden change of my husband and he made clear to me that my husband will love me until the end of the world, that he will never leave for another woman. Now me and my husband is back together and started doing funny things he has not done before, he makes me happy and do what it is supposed to do as a man without nagging. Please if you need help of any kind help, please contact DR Akhigbe for help. His email is doctorakhigberemedies@gmail.com or call him on whatsapp +2347011935631 you can as well follow him on IG @dr_akhigbe_remedies11
    website; https://doctorakhigberemed.wixsite.com/doctorakhigberemedie
  • Serena Vladir
    prieš 31 minučių
    Gyvenimas ateina su skirtinga patirtimi, aš nežinau, ką turite, tačiau tai yra mano trumpas liudijimas, aš mielai rašau tai, nes mano santuokoje vėl yra ramybė ir viskas dėka puikaus vyro, paskambinto dr. Ajayi, jis yra galingas burtas kasatorė, padedanti suderinti mano ir vyro ginčą, mano vyras paliko namus ir 7 mėnesius gyvena be moters, nesirūpindama manimi ir mūsų 4 metų dukra, finansiškai man viskas gerai, nes esu bankininkė, bet man reikia švelnaus globos vyras, bet mano vyras niekur nėra arti, maldauju, kad jis kelis kartus grįžtų namo, bet nieko neveikia, aš net paprašiau vyresniojo brolio, kad man padėtų. Perskaičiau vyro, kuris aprašė, kaip dr. Ajayi padėjo jam nutraukti žmonos meilės burtą, liudijimus, aš užmezgiau jo kontaktą ir paaiškinau jam savo problemas. Jis papasakojo, ko reikia meilės burtui, ir aš suteikiau jam lėšų nusipirkti. po trijų dienų mano vyras grįžo namo. Susisiekite su „Viber“ / „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com, jei turite kokių nors santykių ar gyvenimo problemų ir norite greito sprendimo.
  • Fatima
    prieš 27 minučių
    Laba diena, aš labai laiminga pasidalindama šiuo liudijimu su visais, kurie turėjo problemų santuokoje. Buvau vedęs daugiau nei trejus metus ir negalėjau pagimdyti vaiko. Dėl to mano vyras pradėjo laikyti moteris draugais ir vis grįždavo namo kiekvieną vakarą, o ne praleisdamas daug laiko su manimi jis naudojasi taip, kaip mes turime problemų, ir jis išsiskyrė iš manęs ir paliko mane sudaužyta širdimi. Aš buvau vieniša daugiau nei dvejus metus, buvau liūdna ir nusivyliau, kad praradau visą savo viltį, nes mano gydytojas pasakė, kad yra jokiu būdu negalėjau pastoti, tai iš tikrųjų daro mane apgailėtiną, kol susiradau draugą, kuris man papasakojo apie DR FAYOSA iš interneto, kaip jis padėjo jam ir daugybei moterų, turinčių panašių mano problemų, todėl susisiekiau su juo sekmadienį, kai aš buvau vienas per šį el. laišką: (Fayosasolusionhome@gmail.com) ir aš jam paaiškinau savo problemas, jis papasakojo man būtinus dalykus, kuriuos reikia pateikti, kad jis galėtų ištarti vėl sujungtą balandžių burtą, kad sugrąžintų mano buvusį vyrą, kurį aš padariau. ir jis atsiuntė pulą maloni malda, kurią turėjau pasakyti vidurnaktį, kol jis liejo meilės burtą. Tai buvo stebuklas. Po 48 valandų mano vienintelis vyras paskambino man ir paprašė taikos, kad kitą dieną jis grįžo pas mane ir atsiprašė už visa, ką padarė. ir man pasakė, kad yra visiškai pasirengęs palaikyti mane bet kokiais norimais dalykais, aš greitai paskambinau DR FAYOSA ir papasakojau jam, kas tuo metu vyko. Jis taip pat paruošė ir atsiuntė man vaistažolę, kuri, jo teigimu, išgydys visas nepageidaujamas ligas. ar infekcijos, trukdančios man pastoti, tada, prieš susitikdamas su vyru, instruktavo, kaip tai naudoti. Štai po šios vietinių žolelių ir šaknies vartojimo po kelių savaičių pradėjau jausti kokią nors ankstyvą ryto ligą ir tai yra nėštumo požymiai visame pasaulyje. , nuėjau pas gydytoją patvirtinti ir štai, kad buvau nėščia ir pagimdžiau gražius vaikus šių metų gegužės 21 d., pasižadėjau pranešti visam pasauliui apie DR FAYOSA, kad išgelbėsiu savo santuoką. Aš dabar turiu vaiką didžiuojuosi, kad šiandien pašaukiu bet kurį Moterys, manančios, kad tai neįmanoma, čia yra galimybė jums šypsotis ir atnešti laimę savo šeimai. Maloniai susisiekite su DR FAYOSA el. paštu: (Fayosasolusionhome@gmail.com) arba „Whatsapp“ +2348151918774. Iš tiesų, jis yra Dievo siųstas vyras, kad jis sugrąžintų mano pamestas meilužis ir atneš tau laimę, kai praradai visas viltis
  • Fatima
    prieš 25 minučių
    Laba diena Aš labai laiminga pasidalinusi tuo liudijimu su visais, kurie turėjo problemų santuokoje. Aš buvau vedęs daugiau nei trejus metus ir negalėjau pagimdyti vaiko. Dėl to mano vyras pradėjo draugauti su moterimis ir vis grįždavo namo kiekvieną vakarą, o ne praleisdamas daug laiko su manimi jis naudojasi taip, kaip mes turime problemų, ir jis išsiskyrė iš manęs ir paliko mane sudaužyta širdimi. Aš buvau vieniša daugiau nei dvejus metus, buvau liūdna ir nusivyliau, kad praradau visą savo viltį, nes mano gydytojas pasakė, kad yra jokiu būdu negalėjau pastoti, tai iš tikrųjų daro mane apgailėtiną, kol susiradau draugą, kuris man papasakojo apie DR FAYOSA iš interneto, kaip jis padėjo jam ir daugybei moterų, turinčių panašių mano problemų, todėl susisiekiau su juo sekmadienį, kai aš buvau vienas per šį el. laišką: (Fayosasolusionhome@gmail.com) ir aš jam paaiškinau savo problemas, jis papasakojo man būtinus dalykus, kuriuos reikia pateikti, kad jis galėtų ištarti vėl sujungtą balandžių burtą, kad sugrąžintų mano buvusį vyrą, kurį aš padariau. ir jis atsiuntė pulą maloni malda, kurią turėjau pasakyti vidurnaktį, kol jis liejo meilės burtą. Tai buvo stebuklas. Praėjus 48 valandoms mano vienintelis vyras paskambino man ir paprašė taikos. Kitą dieną jis grįžo pas mane ir atsiprašė už visa, ką padarė. ir man pasakė, kad yra visiškai pasirengęs palaikyti bet kurį norimą dalyką, aš greitai paskambinau DR FAYOSA ir papasakojau jam, kas tuo metu vyko. Jis taip pat paruošė ir atsiuntė man vaistažolę, kuri, jo teigimu, išgydys visas nepageidaujamas ligas. ar infekcijos, trukdančios man pastoti, tada, prieš susitikdamas su vyru, instruktavo, kaip tai naudoti. Štai po šios vietinių žolelių ir šaknies vartojimo po kelių savaičių pradėjau jausti kokią nors ankstyvą ryto ligą ir tai yra nėštumo požymiai visame pasaulyje. , nuėjau pas gydytoją patvirtinti ir štai, kad buvau nėščia ir pagimdžiau gražius vaikus šių metų gegužės 21 d., pasižadėjau pranešti visam pasauliui apie DR FAYOSA, kad išgelbėsiu savo santuoką. Turiu vaiką, kurį dabar galiu didžiuojuosi, kad šiandien pašaukiu bet kurį Moterys, manančios, kad tai neįmanoma, čia yra galimybė jums šypsotis ir atnešti laimę savo šeimai. Maloniai susisiekite su DR FAYOSA el. paštu: (Fayosasolusionhome@gmail.com) arba „Whatsapp“ +2348151918774. Iš tiesų, jis yra Dievo siųstas vyras, kad jis sugrąžintų mano pamestas meilužis ir atneš tau laimę, kai visos viltys buvo prarastos
  • Larisa Alina Wolfe
    prieš 11 minučių

    Do you need an urgent blank ATM CARD to solve your financial needs and i just want to tell the world my experience with everyone. i discovered a hacking guy called Mike. he is really good at what he is doing, i inquired about the BLANK ATM CARD. if it works or even Exist, then i gave it a try and asked for the card and agreed to their terms and conditions. three days later i received my card and tried it with the closest ATM machine close to me, to my greatest surprise it worked like magic. i was able to withdraw up to $4000. This was unbelievable and the happiest day of my life. there is no ATM MACHINES this BLANK ATM CARD CANNOT penetrate into it because it have been programmed with various tools and software. i just felt this might help those of us in need of financial stability. The card have really change my life. if you want to contact them, HERE is the email: blankatm156@gmail.com
  • Alice
    prieš 48 minučių
    I've gotten back with my ex boyfriend with the help of Dr Fayosa the best spell caster online and i highly recommends Dr Fayosa to anyone having spiritual problem or having issues in his or her relationship, I want to testify of how i got back my boyfriend after he breakup with me, we have been together for 2 years, recently i found out my boyfriend was having an affair with another Girl, when i confronted him, it led to quarrels and he finally broke up with me, i tried all i could to get him back but all to no avail until i saw a post in a relationship forum about a spell caster who helps people get back their lost love through Love spell, at first i doubted it but decided to give it a try, when i contacted this spell caster he told me what to do and i did it, Then he did a Love spell for me and glad to say 28 hours later, my boyfriend really called me and told me that he miss me so much, So Amazing!! So that was how he came back that same day, with lots of love and joy, and he apologized for his mistake and for the pain he caused me, Then from that day, our relationship was now stronger than how it were before, All thanks to Dr Fayosa he is so powerful and i decided to share my story on the Internet that Dr Fayosa real and powerful spell caster who i will always pray to live long to help his children in the time of trouble, if you are here and you need your Ex back or your husband moved to another woman, do not cry anymore, contact this powerful spell caster now, Here’s his contact: Email (Fayosasolusionhome@gmail.com) or directly on whats-app +2348151918774
  • Sharon Wayne
    prieš 46 minučių
    I want to thank Dr Emu a very powerful spell caster who help me to bring my husband back to me, few month ago i have a serious problem with my husband, to the extend that he left the house, and he started dating another woman and he stayed with the woman, i tried all i can to bring him back, but all my effort was useless until the day my friend came to my house and i told her every thing that had happened between me and my husband, then she told me of a powerful spell caster who help her when she was in the same problem I then contact Dr Emu and told him every thing and he told me not to worry my self again that my husband will come back to me after he has cast a spell on him, i thought it was a joke, after he had finish casting the spell, he told me that he had just finish casting the spell, to my greatest surprise within 48 hours, my husband really came back begging me to forgive him, if you need his help you can contact him with via email: Emutemple@gmail.com or add him up on his whatsapp +2347012841542 is willing to help any body that need his help.
  • SANDRA
    prieš 52 minučių
    I'm Sandra form, USA After 7years of marriage, me and my husband has been into one quarrel or the other until he finally left me and moved to California last month to be with another woman, I felt my life was over and my kids thought they would never see their father again, i tried to be strong just for the kids but i could not control the pains that torments my heart every night, my heart was filled with sorrows and pains because i was really in love with my husband, Every time i think of him and always wish he would come back to me, I was really upset and i needed help, so i searched for help online and I came across a website that suggested that Dr Fayosa can help get ex back fast So, I felt I should give him a try, I contacted him and he told me what to do and i did it all then he did a Love spell for me, 48hours later just as Dr Fayosa said my husband called me and told me that he miss me and the kids so much, So Amazing that he said he will come back home the next day, with lots of love and joy and he apologized for his mistake and for the pain he caused me and the kids, Then from that day our Marriage was now stronger than how it were before, All thanks to Dr Fayosa he is so powerful and i decided to share my story on the internet that Dr Fayosa is real powerful spell caster who i will always pray to live long to help his children in the time of trouble, if you are here and you need your Ex back or your husband moved to another woman, do not cry anymore, contact this powerful spell caster now Here’s his contact Text or call Dr Fayosa With (Fayosasolusionhome@gmail.com) or directly on whatssapp +2348151918774, thank you so much Dr Fayosa
  • Isabella Lucas
    prieš 5 minučių
    My ex-husband and I had always managed to stay friendly after our divorce in February 2017. But I always wanted to get back together with him, All it took was a visit to this spell casters website last December, because my dream was to start a new year with my husband, and live happily with him.. This spell caster requested a specific love spell for me and my husband, and I accepted it. And this powerful spell caster began to work his magic. And 48 hours after this spell caster worked for me, my husband called me back for us to be together again, and he was remorseful for all his wrong deeds. My spell is working because guess what: My “husband” is back and we are making preparations on how to go to court and withdraw our divorce papers ASAP. This is nothing short of a miracle. Thank you Dr Emu for your powerful spells. Words are not enough. here is his Email: emutemple@gmail.com or call/text him on his WhatsApp +2347012841542

    He is also able to cast spell like 1: Lottery 2: Conceive 3: Breakup 4: Divorce 5: Cure for all kinds of diseases and viruses.
  • Clara
    prieš 53 minučių
    My name is Clara I am here to make a review about how Dr Charles helped me in fixing my marriage and also to those out there seeking for help and advice on how to save your broken marriage or relationship, few months ago I was having issues with my husband I noticed he has been having an affair with another young lady in his place of work I confronted him but he got angry and say to my face that it’s true, as if that was not enough he went ahead by telling me he doesn’t love me anymore that he wanted a divorce I was to devastated and confused, I pleaded with him that I don’t want a divorce but he insisted,before then I had heard about Dr Charles while browsing on the internet how he use to help people with broken marriages and relationships, I gave it a thought and I decided to contact him, he promise to put a smile on my face again, I followed his instructions and after 3days I was so surprised to see my husband kneeling before me and apologizing for what he had said about the divorce, this is something I never expected, I thank Dr Charle for what he has done for me, now am living happily with my husband and he has stopped seeing the other woman. Please if you are having issues like this I advice you to contact Dr Charles he can help you as well.
    via: drcharlesspell@gmail.com website: https://drcharlesspell.wixsite.com/drcharles WhatSApp: +2348146708557
  • Clara
    prieš 51 minučių
    My name is Clara I am here to make a review about how Dr Charles helped me in fixing my marriage and also to those out there seeking for help and advice on how to save your broken marriage or relationship, few months ago I was having issues with my husband I noticed he has been having an affair with another young lady in his place of work I confronted him but he got angry and say to my face that it’s true, as if that was not enough he went ahead by telling me he doesn’t love me anymore that he wanted a divorce I was to devastated and confused, I pleaded with him that I don’t want a divorce but he insisted,before then I had heard about Dr Charles while browsing on the internet how he use to help people with broken marriages and relationships, I gave it a thought and I decided to contact him, he promise to put a smile on my face again, I followed his instructions and after 3days I was so surprised to see my husband kneeling before me and apologizing for what he had said about the divorce, this is something I never expected, I thank Dr Charle for what he has done for me, now am living happily with my husband and he has stopped seeing the other woman. Please if you are having issues like this I advice you to contact Dr Charles he can help you as well.
    via: drcharlesspell@gmail.com website: https://drcharlesspell.wixsite.com/drcharles WhatSApp: +2348146708557



    ---
  • Clara
    prieš 44 minučių
    My name is Clara I am here to make a review about how Dr Charles helped me in fixing my marriage and also to those out there seeking for help and advice on how to save your broken marriage or relationship, few months ago I was having issues with my husband I noticed he has been having an affair with another young lady in his place of work I confronted him but he got angry and say to my face that it’s true, as if that was not enough he went ahead by telling me he doesn’t love me anymore that he wanted a divorce I was to devastated and confused, I pleaded with him that I don’t want a divorce but he insisted,before then I had heard about Dr Charles while browsing on the internet how he use to help people with broken marriages and relationships, I gave it a thought and I decided to contact him, he promise to put a smile on my face again, I followed his instructions and after 3days I was so surprised to see my husband kneeling before me and apologizing for what he had said about the divorce, this is something I never expected, I thank Dr Charle for what he has done for me, now am living happily with my husband and he has stopped seeing the other woman. Please if you are having issues like this I advice you to contact Dr Charles he can help you as well.
    via: drcharlesspell@gmail.com website: https://drcharlesspell.wixsite.com/drcharles WhatSApp: +2348146708557




    [p
  • Rebecca
    prieš 13 minučių
    Kai radau „Dr.Wealthy“, man labai reikėjo sugrąžinti savo buvusį meilužį. Jis paliko mane dėl kitos moters. Tai įvyko taip greitai, ir aš visiškai neturėjau galimybės pasakyti situacijos. Jis tiesiog mane išmetė po 3 metų be paaiškinimo. Aš susisiekiau su Dr.Wealthy ir jis man pasakė, ką turiu padaryti, kad jis galėtų man padėti, o aš padariau tai, ką jis man liepė. Po to, kai aš pateikiau tai, ko jis norėjo, jis užliejo meilės burtą, kad padėtų mums vėl susiburti. Netrukus po to, kai jis padarė savo burtus, mano vaikinas vėl pradėjo man rašyti žinutes ir pasijuto siaubingai dėl to, ką jis man tiesiog pateikė. Jis sakė, kad aš buvau svarbiausias asmuo jo gyvenime ir tai žino dabar. Mes atsikraustėme kartu ir jis buvo man atviresnis nei anksčiau ir pradėjo daugiau laiko praleisti su manimi nei anksčiau. Nuo tada, kai „Dr.Wealthy“ man padėjo, mano partneris yra labai stabilus, ištikimas ir artimesnis man nei anksčiau. Aš labai rekomenduoju „Dr.Wealthy“ visiems, kuriems reikia pagalbos. El. Paštas: wealthylovespell@gmail.com. Paskambinkite jam arba pridėkite jį „WhatsApp“ per: +2348105150446 Dr.Wealthy BLOG PAGE: Blog'as: https://wealthylovespell.blogspot.com
  • Camilla Karlsen
    prieš 33 minučių
    Kreipkitės dėl paskolos su NOVA GLOBAL FINANCE su 3% palūkanų norma.

    Nesvarbu, ar norite padidinti savo gyvenimo būdą, ar turite netikėtų išlaidų, NOVA GLOBAL FINANCE paskola yra ekonomiškas būdas tai įgyvendinti.

    „Nova Global Finances“ yra lanksti: galite pasiskolinti iki 10 milijonų eurų, o tinkamas grąžinimo laikotarpis svyruoja nuo 1 iki 30 metų. Mes siūlome platų asortimentą asmeninių paskolų, verslo paskolų, būsto paskolų ir skolų konsolidavimo paskolų, kurios gali būti pritaikytos jūsų kintantiems poreikiams ir aplinkybėms, taikant 3 proc.

    Ką tu gavai:
     Greita prieiga prie jūsų lėšų po patvirtinimo
     Konkurencingos palūkanų normos
     Lanksčios grąžinimo sąlygos
     galimybė greičiau sumokėti paskolą (papildomi mokėjimai sumažina paskolos kapitalą)
     Lengvas patvirtinimas, jei jums reikia papildomų lėšų
     Galite kreiptis dėl paskolos sau patogioje vietoje ir laiku

    Kaip taikyti:
    Kreiptis dėl paskolos yra greita ir paprasta! Verslas ar asmenys, norintys kreiptis dėl paskolos „Nova Global Finances“ ir reikalaujantys daugiau informacijos apie tai, kaip PARAIŠKOTI, turėtų išsiųsti el. Laišką adresu (novaglobalfinances@gmail.com) ARBA susisiekti su Camilla Karlsen dėl whatsApp: +31642117819, jei norite gauti daugiau informacijos ir žodinių instrukcijų. Taikyti „T&C“.

    Camilla Karlsen
    Vyresnysis paskolų tvarkytojas
  • Susan Benson
    prieš 8 minučių
    Sveiki, ponios ir ponai, ar jums reikalinga finansinė pagalba? Aš Susan Benson. Esu skolintojas, taip pat finansų konsultantas.

    Ar jums reikia verslo paskolos, asmeninės paskolos, hipotekos paskolos ar paskolos, kad užbaigtumėte savo projektą? jei jūsų atsakymas yra teigiamas, rekomenduosiu kreiptis į mano įmonę. Mes teikiame visų rūšių paskolų paslaugas, įskaitant ilgalaikes ir trumpalaikes paskolas. Norėdami gauti daugiau informacijos, parašykite mums el. Paštu: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) arba parašykite man žinutę tiesiogiai „WhatsApp“ telefonu: +447903159998 ir gaukite atsakymą akimirksniu.

    Mes esame išsami finansinių paslaugų įmonė ir esame pasiryžę padėti jums įgyvendinti visus jūsų siekius. Mes specializuojamės veiksmingiausių ir greičiausių struktūrizuotų finansų sprendimų teikimo srityje asmenims ir įmonėms.

    Štai keletas priežasčių, kodėl turėtumėte kreiptis į mus dėl paskolos;
    * Patogumas - galite kreiptis dėl paskolos bet kada ir bet kur.
    * Lanksti suma - jūs nusprendžiate, kiek norite pasiskolinti.
    * Greitas tiesioginis finansavimas - gaukite paskolą per 24 valandas po patvirtinimo.
    * Lanksti palūkanų norma - gera palūkanų norma.
    * Aukštos patvirtinimo normos
    * Lankstus grąžinimas - jums suteikiama galimybė pasirinkti grąžinimo datą kas savaitę, mėnesį ar metus 1–30 metų laikotarpiui.
    * Paprasta internetinė programa.
    * Asmeninės konsultacijos ir patirtis.
    * Jokių paslėptų mokesčių

    Nepraraskite galimybės dėl lėšų trūkumo. Susisiekite su mano įmone dabar, mes galime jums padėti paskolai gauti, nes mes padėjome daugybei asmenų ir organizacijų, kurios visame pasaulyje susidūrė su finansiniais sunkumais

    Norėdami gauti daugiau informacijos apie mūsų paskolos pasiūlymą, maloniai atsiųskite mums paskolos prašymą:
    El. Paštas: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    „WhatsApp“: +447903159998

    Tarpininkai / konsultantai / brokeriai kviečiami atvesti savo klientus ir yra 100% apsaugoti. Visiškai pasitikėdami dirbsime visų dalyvių labui.
  • jenny
    prieš 11 minučių
    Êtes-vous ici et vous avez besoin d'aide pour sauver votre relation et récupérer votre amant ex! contact: drogalad02@gmail.com est certainement l'un des meilleurs lanceurs de sorts en ligne et son résultat est garanti à 100%.
    Après 10 ans de mariage, mon mari et moi avons été dans une querelle ou une autre jusqu'à ce qu'il me quitte finalement et déménage pour être avec une autre femme. Je sentais que ma vie était finie et mes enfants pensaient qu'ils ne reverraient plus jamais leur père. J'ai essayé d'être fort juste pour les enfants mais je ne pouvais pas contrôler les douleurs qui tourmentent mon cœur, mon cœur était rempli de chagrins et de douleurs parce que j'étais vraiment amoureuse de mon mari. Chaque jour et nuit, je pense à lui et je souhaite toujours qu'il revienne vers moi, j'étais vraiment bouleversé et j'avais besoin d'aide, alors j'ai cherché de l'aide en ligne et je suis tombé sur un site Web qui suggérait que le Dr Ogala puisse aider à récupérer l'ex vite. Alors, j'ai senti que je devais lui donner un essai. Je l'ai contacté et il m'a dit quoi faire et je l'ai fait puis il a fait un sort d'amour pour moi. 21 heures plus tard, mon mari m'a vraiment appelé et m'a dit que moi et les enfants lui manquaient tellement, tellement incroyable !! C'est ainsi qu'il est revenu le même jour, avec beaucoup d'amour et de joie, et il s'est excusé pour son erreur et pour la douleur qu'il a causée à moi et aux enfants. Puis à partir de ce jour-là, notre mariage était maintenant plus fort qu'avant, tout cela grâce au Dr Ogala, il est si puissant et j'ai décidé de partager mon histoire ici sur Internet que le Dr Ogala est réel et puissant que je prierai toujours pour vivre longtemps pour aider ses enfants dans les moments difficiles, si vous êtes ici et que vous avez besoin de votre ex ou de votre mari, contactez ce puissant lanceur de sorts maintenant. Voici son contact WhatsApp: +2347049668119, Email: drodalad02@gmail.com, ne pleure plus
  • ifo
    prieš 46 minučių


    Dr jadu   I wanted to to thank you for all of your work and effort. I requested a reunion love spell (to bring back my boyfriend) and within 3 weeks Bryce was back and calling me regularly, and little by little we fixed what i had messed up. Honestly, I wasn’t sure that this was going to work as i had gone to other casters with no results, but i had to give it one more shot. you told me to be patient and i was, and I cannot thank you enough for your work! I have already recommended two friends to you for help with their love lives and will continue to recommend you to anyone i feel needs you. I cannot thank you enough Dr jadu   you can reach him if you need his help on his email : reunitingexspell@gmail.com whatsap +2348139424847 or website https://reunitingexspell.footeo.com
  • dan morgan
    prieš 42 minučių
    Hello viewers I am glad to have met with the powerful herbal healer called
    Dr voodoo who use his herbs to cure my HIV disease I suffered from 15years,
    but now I am a happy woman and i am free from this sickness that has been
    problem to my living, after using Dr voodoo herbal medicine within 1week i
    was diagnose negative, I will recommend Dr voodoo to everyone reading this
    article because this herbal healer is capable to heal anything, the
    scientist said has no cure, Email him : voodoospelltemple66@gmail.com or
    add Dr voodoo on whatsApp: +2348140120719
  • Stenger
    prieš 20 minučių
    heartbreak is so frustrating, my wife abandoned me for another man for so many years, i was heartbroken and it was the worse experience of my life, but i thank god for using Dr Charles to bring her back to me, Dr Charles spell caster is the best i have ever seen, he helped me brought back my wife within 3 days, i promise to share a great testimony to the world how he helped me, if you are going through any problem in your relationship or marriage he can help you and he does any other spell as well. 

    his Email drcharlesspeltemple@enshiangs.com
    website:   https://drcharlesspeltempl.wixsite.com/info   
    WhatsApp: +16029609776
  • Jordny Huitema
    prieš 26 minučių
    Gyvenimas su manimi nebuvo lengvas po to, kai mano santuoka iširo, kai mano vyras pasidavė skyryboms, bet dėkoju Dievui, kad pasinaudojo DR WALE, kuris yra kaip Dievas žemėje, kad atkurtų mano iširusią santuoką savo galingu kerais. 6 mėnesius kentėjau nuo depresijos, bet šiandien labai džiaugiuosi, kad susipažinau su DR WALE, nes jo burtai tikrai privertė mane patikėti, kad burtai yra tikri ir jie veikia. Aš ėmiau visus nurodymus, kuriuos man davė DR WALE, nes jis pažadėjo, kad padarys mane laimingą ir didžiuojasi, ir iš tikrųjų viskas, kas nutiko, ir mano vyras grįžo prie manęs, gulėdamas ant žemės ir per kelias dienas maldavo manęs atleidimo. po to, kai susisiekiau su juo, ir dabar mes vėl esame tobulai susieti visam gyvenimui. Drąsiai galiu pasakyti visiems, kad DR WALE burtai yra patys geriausi ir galingiausi. Aš esu jam amžinai dėkingas iki laikų pabaigos. Taigi, galite susisiekti su juo el. paštu: WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com
  • Jordny Huitema
    prieš 24 minučių
    Gyvenimas su manimi nebuvo lengvas po to, kai mano santuoka iširo, kai mano vyras pasidavė skyryboms, bet dėkoju Dievui, kad pasinaudojo DR WALE, kuris yra kaip Dievas žemėje, kad atkurtų mano iširusią santuoką savo galingu kerais. 6 mėnesius kentėjau nuo depresijos, bet šiandien labai džiaugiuosi, kad susipažinau su DR WALE, nes jo burtai tikrai privertė mane patikėti, kad burtai yra tikri ir jie veikia. Aš ėmiau visus nurodymus, kuriuos man davė DR WALE, nes jis pažadėjo, kad padarys mane laimingą ir didžiuojasi, ir iš tikrųjų viskas, kas nutiko, ir mano vyras grįžo prie manęs, gulėdamas ant žemės ir per kelias dienas maldavo manęs atleidimo. po to, kai susisiekiau su juo, ir dabar mes vėl esame tobulai susieti visam gyvenimui. Drąsiai galiu pasakyti visiems, kad DR WALE burtai yra patys geriausi ir galingiausi. Aš esu jam amžinai dėkingas iki laikų pabaigos. Taigi, galite susisiekti su juo el. paštu: WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com
  • koenlenaerts
    prieš 59 minučių
    Powerful Love Spell Caster-Get Your Ex Wife/Husband Back Fast Now By DR.ben..My name is Koen Lenaerts from FL Usa, I want to quickly tell the world that there is a real on line spell caster that is powerful and genuine, his name is dr.ben he helped me recently to reunite my relationship with my wife who left me, When i contacted Dr ben he cast an urgent love spell for me, and my wife who said she doesn’t have anything to do with me again called me and started begging me to come back. she is back now with so much love and care. today i am glad to let you all know that this spell caster have the powers to restore broken marriage/relationship back. because i am now happy with my wife. to anyone who is reading this article and needs any help, Dr ben can also offer any type of help like, Curing of all types of Diseases, Court Cases, Pregnancy Spell, urgent love spell,Spiritual protection and lot’s more. You can contact him Via his email drbensolutionhome0@gmail.com for more info, whatsapp/call…+447424662265
  • Melis Gallegos
    prieš 22 minučių
    Noriu visiems čia papasakoti, kaip DR WALE pakeitė mano likimą. Beveik penkiolika metų dirbau pardavėja automobilių įmonėje ir vos gavau komisinio atlyginimo už sąskaitas, o tam tikras kolega pirko namus. Buvau sutrikęs dėl jos, nes visi pavydėjo, kiek komisinių ji uždirbo. Nesupratau, kas yra negerai, nes buvau geras savo darbe ir nebuvo nieko papildomo, dėl ko ji darė ją kitokia, ir beveik penkerius metus negalėjau sukaupti drąsos jai išreikšti save. Vieną dieną, kai ji mane vežiojo, paprašiau jos duoti patarimų ir nusprendžiau iš jos mokytis, bet ji pasakė, kad aš geriau dirbu darbą, todėl mane dar labiau supainiojo, nes, matyt, ji buvo geresnė. Po daugelio pokalbių ji man pranešė apie DR WALE, kuris jai atliko sėkmės burtą, dėl kurio ji tapo išskirtine. Ji davė man savo kontaktą ir paprašė pasikalbėti su juo ir padaryti viską, ko jis paprašys. Praėjo septyni mėnesiai, ir aš ką tik nusipirkau savo pirmąjį namą ir sutaupiau pakankamai pinigų, kad galėčiau išsiųsti savo mergaites dvynes į koledžą. Aš buvau palūžęs ir benamis ir niekada neįsivaizduoju, kad taip greitai turėsiu namą. Ačiū DR WALE. Paprašykite jo pagalbos ir su jo leidimu palieku jo tiesioginį kontaktinį numerį WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com
  • Karolina Bogdi
    prieš 32 minučių
    Labai džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta. neseniai susitaikėm, nors buvo sunku. Jau praėjo daugiau nei mėnuo ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis ir tai buvo mūsų abiejų gijimo procesas. Naktinė kumelė, kuri truko beveik 4 metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį, abu judame į priekį ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu išreikšti, koks esu dėkingas DR WALE už atgaivinimą, tarsi mes pagaliau iš naujo atradome tuos dalykus vienas kitame, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Dėkoju DR WALE, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką ir sugrąžinote mano vyrą pas mane. Aš ir mano vyras vėl laimingai gyvename kartu. Ačiū DR WALE. jei taip pat turite problemų su židiniu. Susisiekite su DR WALE WhatsApp / Viber +2347054019402 ARBA el. paštu drwalespellhome@gmail.com
  • Aray Turay
    prieš 4 minučių
    MANO vyras ir aš neseniai išsiskyrėme. Mes susituokę jau šešerius metus ir tai buvo visokeriopai įžeidžiantys santykiai. Noriu išsiaiškinti save ir išspręsti savo problemas, kad galėčiau būti puiki mama ir žmona, bet manau, kad tai yra laiko švaistymas bandant sutvarkyti savo santuoką, nes ji iširo, esu emociškai išsekusi ir tiesiog noriu sutelkti dėmesį į mano vaikus. Ir jaučiu, kad nesąžininga bandyti taisyti tai, dėl ko aš vienintelis dedu pastangų. Aš pasimetęs. Tai buvo mano sprendimai, kol aptikau straipsnį tinklaraštyje apie tai, kaip Ultimate Spell of DR WALE, kuris padėjo daugeliui žmonių atkurti iširusias santuokas / santykius. Greitai susisiekiau su juo, ir jis man pasakė, ką turėčiau daryti, ir aš tuoj pat tai padariau. Po kelių savaičių grįžo mano vyras, o didžiausias dalykas yra tai, kad mano vyras visiškai pasikeitė, nebeprievartauja ir neįžeidžia. Šiandien jis tapo mylinčiu ir rūpestingu vyru. galite susisiekti su DR WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com
  • Saulius Andriukaitis
    prieš 29 minučių
    Sveiki,

    Esu čia tam, kad pasidalinčiau apie Jameson Finance Inc. Apie juos perskaičiau ir 2022 m. rugpjūčio 29 d. padaviau jiems paskolos paraišką el. paštu. Paskolą gavau šią popietę ir labai džiaugiuosi galėdamas pasidalinti su jumis šiuo klausimu. platforma . Galite siųsti paskolos paraišką Jameson Finance Inc. el. paštu: theodorejamesonfinance@gmail.com

    Saulius Andriukaitis iš Kauno Lietuvoje
  • Sarah
    prieš 53 minučių



    Spent the last couple of weeks working with the best known recovery hacker to recover my $98k USDT lost in a Ponzi scheme , I was so ashamed after loosing such amount , I thought Mr Frank who introduced me to the company was telling me the truth all this time but little did I know that he was working with the said investment company and was just trying to lure me into investing a huge amount with the company which I ended up doing and that was the last time I heard from Mr Frank , my portfolio was showing that I have 98,000 available balance in my trading account but I can’t withdraw without paying 20% of my whole profit which is 19,600 and that was when I had to involve the recovery hacker to help out since they have held my funds for weeks and refuse to release to my wallet .. I am glad he was able to get my initial deposited funds back .. Contact him asap if you ever find yourself in same situation : Whatsapp +1 928 534 9618 Or you can also text directly on +1 513 599 0926
    https://wzardgarryspeedhac.wixsite.com/my-site-1
  • Claire Emerick
    prieš 27 minučių
    Prasidėjo nuo mažų nesusipratimų, po kurių jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis manęs nebeieško. Tai mane nuliūdino, nes mes buvome kartu nuo vidurinės mokyklos laikų ir jis buvo mano pirmoji ir vienintelė meilė. Visur ieškojau pagalbos internete, tada pamačiau tiek daug žmonių, komentuojančių liudijimus apie daktarą Ilekhojie, per vieną iš komentarų susisiekiau su juo ir pakalbėjau su juo apie savo situaciją, o jis paaiškino susitaikymo procesą ir kaip tai padarys. padėk man per tris dienas su juo susitaikyti. Praėjo lygiai mėnuo, kai susisiekiau su juo ir viskas buvo tobula, ir aš turėjau paskelbti šią žinutę, nes jis nusipelno visų gerų žodžių už man pagalbą. Palieku čia jo kontaktą, kad galėtumėte paprašyti pagalbos El. paštas: gethelp05@gmail.com arba susisiekite su juo per Whatsapp +2348147400259
  • Camila Acuna
    prieš 36 minučių
    Prieš kelias savaites pradėjau pastebėti keistą savo vyro elgesį ir sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Pradėjo vėlai grįžti iš darbo, beveik nebesirūpina nei manimi, nei vaikais, Kartais išeina ir net negrįžta namo apie 2-3 dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinuosi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete aptikau svetainę, kurioje teigiama, kad daktaras Ilekhojie gali padėti išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Susisiekiau su juo ir jis pažadėjo man padėti susitaikymo burtu. Aš padariau viską, ko jis manęs prašė, ir, kaip ir Rodiko atveju, turiu rezultatų. Jis pradėjo prisipažinti apie viską, ką padarė, ir paprašė manęs duoti jam antrą galimybę pasitaisyti. Dr. Ilekhojie dėka mano vyras dabar yra labiau mylintis ir atsakingesnis. Susisiekite su dr Ilekhojie šiais kontaktais Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com
  • Ana
    prieš 18 minučių
    Mano vyras paliko mane ir mūsų vaikus kentėti neturėdamas mažas arba visai neturėdamas pajamų. Darbe draugas papasakojo apie daktarą Ilekhojie ir kaip jis padėjo jai susitaikyti su buvusiu vyru. Aš susisiekiau su juo ir jis patvirtino, kad moteris užkalbino mano vyrą, ir pažadėjo nutraukti mano vyro naudojamą tamsiąją magiją ir užtikrinti, kad jis grįš namo. Tikėjau juo ir patikėjau, kad jis tai sulaužys ir padės mums susitaikyti, nes be mano vyro viskas buvo labai sunku ir tai paveikė mūsų vaikus. Greitai į priekį dabar, mano vyras grįžo namo su mumis ir viskas pamažu gerėja, o mes esame ramūs. Paprašykite Dr. Ilekhojie pagalbos ir gaukite sprendimus. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com arba jo WhatsApp numeris: +2348147400259
  • Marian
    prieš 34 minučių
    laimėjau loterijoje, o tada žmonės manęs nuolat klausinėjo, kaip man tai pavyko, taip, taip, yra maža paslaptis, apie kurią visi nežinojote, man pavyko laimėti 20 000 000 USD loterijoje, pasitelkęs Dr Victory loterijos laimėjimo burtą, Jis davė man numerį, kad galėčiau žaisti, ir nurodė, kada žaisti loterijoje, o aš padariau, kaip jis nurodė, mano brangūs draugai praturtėti niekada nebūna per laimę. Niekada nelaimėjome, turime eiti teisingu keliu, kad gautume tai, ko norime. Aš sakau tai čia, nes noriu, kad visiems būtų geriausia, jūs negalite laimėti loterijoje tiesiog taip, turite tiksliai žinoti, ką daryti, ką daryti žaisti ir kada žaisti. Tai tiesa, kurios niekas jums nepasakys. Jei norite laimėti arba žinote, apie ką aš kalbu, tiesiog susisiekite su daktaru Victory čia:
    Paštas: Victorysolutiontemple@gmail.com
    Skambinti/Whatsapp numeris: +16692093663
  • Angie Barella
    prieš 25 minučių
    Mes su buvusiu vyru visada sugebėjome išlikti draugiški po skyrybų vasarį. Bet aš visada norėjau su juo sugrįžti, tereikia apsilankyti puslapyje, kuriame mačiau daktaro Ilekhojie komentarus, nes mano svajonė buvo pradėti naują puslapį su savo vyru ir laimingai gyventi su juo. Daktaras Ilekhojie paprašė atlikti susitaikymo ritualą ir aš jį sutikau. Po 48 valandų ritualas man pasiteisino ir mano vyras paskambino, kad gailisi dėl visų savo neteisingų poelgių. Mano vyras grįžo ir mes ruošiamės kuo greičiau kreiptis į teismą ir atsiimti skyrybų dokumentus. Tai ne kas kita, kaip stebuklas. Dėkojame dr Ilekhojie už jūsų galingus ritualus. Žodžių neužtenka, kad įvertintum jūsų gerą darbą. Paprašykite jo pagalbos. El. paštu gethelp05@gmail.com ir telefonu / WhatsApp +2348147400259
  • Shannah Braunt
    prieš 57 minučių
    Aš rimtai negaliu nuslėpti džiaugsmo ir laimės, kurią šiuo metu jaučiu savyje. Jau daugiau nei metus turiu problemų dėl santykių. Mano vyras paliko mane prieš 2 savaites po 18 santuokos metų. Jis išvyko pas merginą, jaunesnę už jį daugiau nei 20 metų ir gyvenimas man buvo labai sunkus emociškai, bet aš meldžiausi ir tikėjau Dievu, kol nesusisiekiau su daktaru Ilekhojie ir visos mano santykių problemos dingo, jis atliko susitaikymo ritualą. ir jis sugrąžino mano vyrą po 48 valandų, kai su juo susisiekiau... Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Ilekhojie už pagalbą. SUSISIEKITE SU JU DABAR WHATSAPP/SKAMBINTI per +2348147400259 EL.paštą: gethelp05@gmail.com
  • Angie Barella
    prieš 38 minučių
    Mes su buvusiu vyru visada sugebėjome išlikti draugiški po skyrybų vasarį. Bet aš visada norėjau su juo sugrįžti, tereikia apsilankyti puslapyje, kuriame mačiau daktaro Ilekhojie komentarus, nes mano svajonė buvo pradėti naują puslapį su savo vyru ir laimingai gyventi su juo. Daktaras Ilekhojie paprašė atlikti susitaikymo ritualą ir aš jį sutikau. Po 48 valandų ritualas man pasiteisino ir mano vyras paskambino, kad gailisi dėl visų savo neteisingų poelgių. Mano vyras grįžo ir mes ruošiamės kuo greičiau kreiptis į teismą ir atsiimti skyrybų dokumentus. Tai ne kas kita, kaip stebuklas. Dėkojame dr Ilekhojie už jūsų galingus ritualus. Žodžių neužtenka, kad įvertintum jūsų gerą darbą. Paprašykite jo pagalbos. El. paštu gethelp05@gmail.com ir telefonu / WhatsApp +2348147400259
  • Lisa
    prieš 11 minučių
    Sveiki visi. Mano vardas Lisa Thompson. Žinau, kad atrodo keista ieškoti pagalbos sprendžiant santuokos problemas, bet niekas nėra netobulas, o daktaras Sunny išgelbėjo mano namus nuo griuvimo, kai turėjau problemų su savo vyru. Mes kasdien kovojome dėl nereikšmingų klausimų ir tai tapo norma, o jis negalėjo susitvarkyti su problemomis ir paliko mus. Ėjau jo ieškoti ir vis tiek negalėjau priversti jo sugrįžti. Neturėjau kitos išeities, tik kreiptis pagalbos į daktarą Sunny. Susisiekiau su juo ir jis patikino, kad problemos bus išspręstos. Jis man pasakė, ką daryti iš mano pusės, ką aš mielai padariau, ir jis man dirbo. Meilė ir ryšys tarp manęs ir mano vyro sugrįžo, ir aš buvau nustebęs, kai po kelių dienų jis grįžo su dovana atsiprašyti už viską, ką išgyvenome. Daktaras Sunny taip pat patarė man dėti visas pastangas, kad laimė niekada mūsų neaplenktų. Patikėk manimi, kad jis yra geriausias, kurio dabar reikia, kad gautum ieškomą sprendimą. maloniai parašykite jam el. paštu dabar per (drsunnydsolution1@gmail.com) arba jo WhatsApp..+2348082943805//
  • Dalia Sabonyte
    prieš 1 minučių
    Sveiki, žvilgantys. Mano vardas Dalia Sabonytė, ankstesniuose santykiuose turėjau sunkių ir siaubingų išgyvenimų ir tikrai laukiau, kol sutiksiu savo vyrą, o kai susipažinome, mes įsimylėjome ir susituokėme. Po dvejų mūsų Sąjungos metų jis pasikeitė ir pradėjo elgtis keistai, o galiausiai paliko mane ir mūsų sūnų. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet viskas buvo bevaisė. Susisiekiau su komentarais ir tuo, ką visi sakė apie daktarą Isikolo. Kreipiausi į jį, o jis atsakė ir davė visas pastangas bei paramą, kad mano santuoka vėl veiktų. Jis buvo tas, kuris man pranešė, kad mano vyrą iš manęs atėmė kita moteris, ir jis padarė meilės susijungimo burtą, kuris vėl sujungė mus ir grįžo namo pas mane ir mano berniuką. Iš tikrųjų niekas nemelavo apie daktarą Isikolo ir jo gerus darbus. Mano vyras grįžo namo praėjus 48 valandoms po to, kai atliko darbą, kaip buvo žadėta. Kreipkitės į jį dabar ir būkite tikri, kad jis jums padės. Dabar turėsite parašyti jam el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com arba parašyti jam žinutę WhatsApp telefonu +2348133261196

Parašykite komentarą