Bus renkamos buityje naudojamos elektros ir elektroninės įrangos bei nešiojamųjų baterijų ir akumuliatorių atliekos

2018 m. gruodžio 3–4 d. UAB Atliekų tvarkymo centras Alytaus apskrityje (Alytaus, Lazdijų, Varėnos rajonų savivaldybės, Druskininkų savivaldybė ir Alytaus miesto savivaldybė) iš akcijoje dalyvaujančių dalyvių rinks sukauptas panaudotas nešiojamąsias baterijas (galvaninius elementus), akumuliatorius ir nebenaudojamą elektros bei elektroninę įrangą.

Norėtume žinoti apie Jūsų sukauptas atliekas (nešiojamosios baterijos ir akumuliatoriai, nebenaudojama elektronika ir buitinė technika). Kiek ir kokių atliekų jau turite sukaupę, ruošiatės nurašyti ar planuojate sunešti? Informaciją prašome pateikti iki 2018 m. lapkričio 29 d.

Taip pat prašome nurodyti tikslų adresą, iš kur bus galima išsivežti sukauptas atliekas minėtomis dienomis. Panešti apie susikaupusias atliekas galite el. p. alytus@atc.lt (užpildydami lentelę), mob. tel. 8 684 03 849.

atliekosAtkreipiame dėmesį – sukauptas atliekas perduokite tik UAB Atliekų tvarkymo centro darbuotojams.  Tik UAB Atliekų tvarkymo centro darbuotojams perduotos atliekos fiksuojamos kaip projekte dalyvaujančių dalyvių sukaupti kiekiai, o informacija apie surinktas atliekas bus naudojama prizams atsiimti projekto pabaigoje.

Kodėl verta rūšiuoti ir dalyvauti projekte?

- Atliekų surinkėjai išveš Jūsų surinktas elektronikos, buitinės technikos ir nešiojamųjų baterijų ir akumuliatorių atliekas.

- Visi dalyviai už priduotas atliekas gaus taškus (0,09 EUR vertės taškų suma už surinktą elektronikos atliekų kilogramą (monitoriai, televizoriai ir įranga, kurioje yra ekranų – 0,03 EUR) ir 0,60 EUR  vertės taškų suma už surinktą baterijų atliekų kilogramą), juos iškeis į kiną, kanceliarines prekes, sporto prekės ir kt.

 Daugiau informacijos apie projektą http://www.mesrusiuojam.lt/projektai/mes-rusiuojam-vasara

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą