„Venciūnų sodiečiai“ sukvietė gyventojus į sporto šventę

Venciūnuose vyko sporto šventė „Sportuokim šeimomis“. Organizatoriai bendruomenė „Venciūnų sodiečiai“  džiaugiasi rungčių ir dalyvių gausa. Sporto šventėje vyko dviratukų, triratukų ir paspirtukų lenktynės, futbolo, krepšinio 3x3, tritaškių metimo, kvadrato, virvės traukimo, smiginio, šaudymo, giros kilojimo varžybos, linksmoji estafetė.

„Noriu pasidžiaugti gausiai susirinkusiais varžybų dalyviais – nuo mažiausių 2 metukų iki vyriausių, skaičiuojančių 63 metus,  sirgaliais ir svečiais: Alytaus rajono savibaldybės administracijos direktore Gintare Jociunskaite, tarybos nariu Danieliumi Jakubavičiumi, Alovės seniūnijos seniūne Iirma Stenioniene, Alovės bendruomenės VO „Susiedai“ pirmininke Asta Kiseliene, Alovės filialo kultūros darbuotoja Ramune Miškauskiene, kandidate į LR Seimo narius Daiva Ulbinaite.  Dėkoju partneriams: MK „Kalesnykai“ už pagalbą ruošiantis šventei, paruoštą trofėjų parodėlę, šventėje populiariausios šaudymo rungties, kurioje dalyvavo 25 dalyviai, organizavimą ir dalyvavimą sporto varžybose. ANŠ Centrui  „Tolerancija“ už suvenyrus mažiausiems, išmanų ir ištvermingą krepšinio ir kvadrato teisėją V. Šutovą, direktorei N. Šutovai – už pagalbą rašant projektą.

Na o šventės rėmėjui „Kaišiadorių paukštynas“ visi garsiai sušukome AČIŪ už labai  sočius pietus. Taip pat dėkojame futbolo teisėjui Vygandui Jezukevičiui už geranoriškumą ir pagalbą mums. Be galo dėkinga bendruomenės valdybos komandai ir visiems kitiems už suruoštą ir puikiai pravestą sporto šventę, šeimininkėms – už sunkų darbą saulės ir viryklių kaitroje, už fantastiškai skanius pietus.  Ačiū, kad atėjote, kad sportavote, kad kartu pasibuvote...“, – kalbėjo VO „Venciūnų sodiečiai“ bendruomenės pirmininkė Zita Cikanienė

Šventė „Sportuokim šeimomis“ buvo finansuojama Alytaus r. savivaldybės pagal   Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2020 metų veiksmų plano įgyvendinimo 1.1.5 priemonę „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“.

Bendruomenės pirmininkė dėkoja D. Jakubavičiui už vaizdo reportažą apie šventę:  https://www.youtube.com/watch?v=x79hCLBagJU

VO „Venciūnų sodiečiai“ bendruomenės pirmininkė Zita Cikanienė

 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą