Baigiami tris kaimus jungiančio kelio ir kelias organizacijas glaudžiančio pastato remonto darbai

Spalio pabaigoje bus baigti Krokialaukio seniūnijos tris kaimus jungiančio daugiau kaip trijų kilometrų kelio kapitalinio remonto darbai. Kad būtų suremontuotas kelias pageidauja ir Užubalių kaimo Saulėtekio gatvės gyventojai. O Luksnėnuose baigta kultūros namų renovacija, suremontuota dalis parapijos stogo.

Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas, administracijos direktorė Gintarė Jociunskaitė, Komunalinio ūkio ir architektūros skyriaus vyriausiasis specialistas Remigijus Skilandis Užubalių kaime susitiko su Saulėtekio gatvės gyventojais ir apžiūrėjo prašomą remontuoti gatvę. Dalis darbų bus padaryta šiais metais, o tolimesni planuojami ateinančiais metais.

Savivaldybės vadovai taip pat apžiūrėjo kelio Kabinės–Duselninkai–Arminai II, jungiančio Kabinių, Duselninkų kaimus ir Arminų II kaimo Ežero g., atliktus kapitalinio remonto darbus. Daugiau kaip trijų kilometrų kelias priduotas turi būti spalio pabaigoje.  

Luksnėnuose renovuotų kultūros namų pastato suremontuotose vidaus patalpose  kuriasi biblioteka, dvi bendruomenės. Alytaus rajono kultūros centro Luksnėnų skyriaus kultūrinės veiklos vadovė Dalė Kočiūnė savivaldybės vadovams parodė administracines patalpas, kurias taip pat reikėtų suremontuoti, nes jos reikalingos kasdieniam darbui ir atvykstantiems kolektyvams. Kultūros namų salė jau suremontuota, likę smulkūs darbai. Visos įstaigos veiklą galės pradėti jau šį mėnesį.  

Alytaus rajono savivaldybės informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą