Punios bendruomenė įsigijo reikalingos įrangos ir papuošė aplinką

Punios kaimo visuomeninė organizacija „Punios ainiai“ įgyvendino projektą „Viešųjų erdvių sutvarkymas ir pritaikymas bendruomenės poreikiams“. Už skirtas lėšas įsigijome mobilią palapinę, skirtą lauko renginiams ir edukacijoms, vaikų žaidimų aikštelei nupirkome dvejas sūpynes ir suoliuką, erdvę prie Punios seniūnijos administracinio pastato papuošėme metaliniu gėlių stovu su svyrančių gėlių kompozicijomis.

Projekto partneriai – Žagarių kaimo bendruomenė. Įsigyta palapinė jau buvo panaudota Žagarių Šeimų šventėje ir Šviežios duonelės – Oninių – šventėje Punioje, „Duonos kelio“ edukacijai.

Projektas buvo labai naudingas, nes šalia Punios centrinės aikštės buvo atnaujintos viešosios erdvės, jos tapo patrauklios svečiams ir vietos gyventojams. Netoliese atnaujinta ir papildyta poilsiui ir rekreacijai skirta vieta. Čia pastatytos sūpynės, suoliukai, ateityje planuojam plėsti vaikų žaidimų aikštelę naujais įrenginiais, pastatyti lauko treniruoklius suaugusiems.

Projektas „Viešųjų erdvių sutvarkymas ir pritaikymas bendruomenės poreikiams“ įgyvendintas pagal nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2020 metų veiksmų plano įgyvendinimo 1.1.5 priemonę „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“.

Screenshot 17

VO „Punios ainiai“ pirmininkė Laimutė Žūsinienė

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą