Prisiminimai apie renginius Alytaus rajone neblėsta

Įsibėgėjus rudeniui Alytaus rajono seniūnijose žemdirbių ir bendruomenių šventėse skambėdavo muzika ir dainos. Deja, šiais metais tradiciją tapusius renginius pristabdė karantinas.

„Susibūrimai neorganizuojami, tačiau nuotaiką galime praskaidrinti prisiminimais ir laukti geresnių dienų“, – mano Alytaus rajono meras Algirdas Vrubliauskas. Pasak jo, šie metai ypatingi visiems, reikalaujantys susitelkimo ir supratimo. „Turėjome atsisakyti daug dalykų, kad saugotume vieni kitus. Viliuosi, kad ateinantys metai bus geresni, kad galėsime susitikti, bendrauti, dainuoti saugiai ir negalvoti apie virusą“, – kalbėjo rajono vadovas.

Seniūnijų renginiai suburdavo žmonės. Jiems kruopščiai ruošdavosi visi. Kultūros darbuotojams talkindavo įstaigų ir įmonių darbuotojai, kaimo bendruomenės. Be vietos kolektyvų, koncertuodavo ir profesionalūs atlikėjai. Sveikinimo ir padėkos žodžius tardavo Alytaus rajono savivaldybės vadovai.

Šiandien mus šildo prisiminimai. Nuotraukose užfiksuotos akimirkos iš ankstesnių metų bendruomenių ir žemdirbių švenčių.

https://www.youtube.com/watch?v=XWFHUsm_Dt8&feature=emb_title&ab_channel=Alytausrajonas

Alytaus rajono savivaldybės informacija

 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą