Kviečiame Alytaus rajono senjorus ir / ar neįgaliuosius pasinaudoti nemokamomis maisto, medikamentų ir kitų būtinų prekių pristatymo paslaugomis!

Alytaus rajone, kaip ir visoje šalyje, paskelbus karantiną ir apribojus viešąjį gyvenimą, vyresni, lėtinėmis ligomis sergantys ar neįgalūs asmenys,  dėl didelės rizikos susirgti sunkia COVID-19 ligos forma, susiduria su nemažais kasdienio gyvenimo sunkumais. Senoliams ir kitiems rizikos grupių asmenims  tampa dideliu iššūkiu įsigyti maisto produktų, vaistų ar kitų būtinų prekių, sumokėti mokesčius.  Siekdama juos apsaugoti ir padėti karantino laikotarpiu, Alytaus rajono savivaldybė pasitelkė į pagalbą rajono bendruomenes.

Junčionių kaimo bendruomenė ir Mikalavo kaimo bendruomenė „Šilaičiai“ pasiruošusios saugiai ir maloniai šeimoms (asmenims) teikti nemokamas paslaugas:

maisto produktų, medikamentų, higienos ir (ar) kitų būtinų prekių nupirkimo ir (ar) pristatymo į namus paslauga;

pagalba sumokant mokesčius;

kitos būtinuosius šeimos (asmens) poreikius padedančios užtikrinti paslaugos.

Kviečiame Alytaus rajono gyventojus (asmenis nuo 65 m. amžiaus, lėtinėmis ligomis sergančius ir / ar neįgalius asmenis),  susiduriančius su pandemijos sukeltais sunkumais ir pageidaujančius gauti nurodytas paslaugas, kreiptis į savo gyvenamos vietos seniūnijos Bendruomeninius šeimos namus.

Kontaktai 

Screenshot 15

Lėšos skiriamos įgyvendinant projektą ,,Alytaus rajono bendruomeniniai šeimos namai“ pagal 2014–2020 metų Europos Sąjungos fondų investicijų veiksmų programos 8 prioriteto „Socialinės įtraukties didinimas ir kova su skurdu“ priemonę Nr. 08.4.1-ESFA-V-416 „Kompleksinės paslaugos šeimai“.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą