Kalėdų laukimas – šventinę nuotaiką kurkime patys

Artėja džiugesio ir vilties kupinos gražiausios metų šventės – šv. Kalėdos. Šiais metais jos bus kitokios – be susibūrimų, šurmulio, ramesnės ir jaukesnės – bet ne mažiau laukiamos.

Alytaus rajono savivaldybė dėkoja bendruomenėms, įstaigoms, gyventojams, kurie  atsiliepė į savivaldybės kvietimą šventiškai papuošti savo namus,  aplinką. Šiais metais pirmą kartą žaliaskarės sužibo ir prie 9 rajono riboženklių. Tegul eglutės džiugina visus!

„Džiaugiuosi mūsų rajono žmonėmis, kurie kasmet, laukdami Kalėdų, išradingai pasipuošia savo namus ir kiemus. Šventinę nuotaiką sukuria ne tik sau, bet ir kaimynams. Jauskime šventę širdyje ir tikėkime, kad ateinantys metai bus geresni“, – sako Alytaus rajono savivaldybės meras  Algirdas Vrubliauskas.

Džiaugiamės išradingomis ir kūrybingomis bendruomenėmis, ačiū tariame:

Parėčėnų kaimo bendruomenei „Mažoji sodybėlė“ ir pirmininkui Rimui Seiliui, Miroslavo gimnazijai ir direktorei Sonatai Gražulienei,  Užupių kaimo bendruomenei ir pirmininkė Gitai Sakalauskienei, Genių kaimo bendruomenei ir pirmininkei Irenai Karalukienei,  Mergalaukio bendruomenei ir pirmininkei  Alinai Norkūnienei,  Junčionių kaimo bendruomenei ir pirmininkei Irenai Burneikienei, Ūdrijos VO „Želmuo“ ir pirmininkei Nijolei Kanaukienei, Ąžuolinių kaimo bendruomenei ir pirmininkei Danguolei Jarmalavičienei,  „Užubalių gojaus“ bendruomenei ir pirmininkei  Filomenai Lazauskienei,  „Daugų kraštui“ ir pirmininkei Raimondai Šilalienei, „Perkūnkalniui“ ir pirmininkei Aldonai Jankauskienei, Rimėnų kaimo bendruomenei „Šalcinėlis“  ir pirmininkei Jolitai Topoliauskienei, Genių kaimo „Beržyno“ asociacijai ir pirmininkei Linai Astrauskienei, Kumečių kaimo bendruomenei ir pirmininkei Audrai Granskienei.

Jeigu Jūsų bendruomenė papuošė savo aplinką, bet nuotraukų dar neatsiuntė – jų labai laukiame el. paštu info@arsa.lt.

Nuoširdus ačiū gyventojams, kurie papuošė savo kiemus!

Primename, kad vyksta kalėdinio eglutės žaisliuko konkursas „Pasakiškos Kalėdos“. Originaliai pagamintų žaisliukų nuotraukas siųskite Alytaus rajono kultūros centrui, el. p. alytausrkc@gmail.com

Visi kartu kurkime pasakiškas Kalėdas, kad gražiausios metų šventės būtų kupinos džiugesio, gerų emocijų, šviesos ir jaukumo.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą