Paskutinis tarybos posėdis - nuotolinis

Nuotoliniu būdu įvyko paskutinis šių metų Alytaus rajono savivaldybės tarybos posėdis, kuriame dalyvavo 19 iš 25 tarybos narių. Apsvarstyti 44 klausimai.

Tradiciškai prieš posėdį savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas pasveikino savivaldybės tarybos narius, kurie gruodžio mėnesį šventė gimtadienius, tai – Vytautas Mikelionis, Danielius Jakubavičius ir Mindaugas Aldonis.

Posėdžio pabaigoje A. Vrubliauskas dėkojo visiems tarybos nariams, administracijos darbuotojams, aktyviems rajono gyventojams, kurie prisijungia prie transliacijos, už kiekvieną dieną, „kai darbe ir mintyse buvom kartu, atlaikėme ne vieną iššūkį, rėmėme vieni kitus džiaugsme ir ligoje, nesėkmės valandą“.

Tarybos narių paprašyta būti prisijungus taip, kad ekrane matytųsi veidas ir pavardė. Balsus skaičiavo tarybos nariai – vicemerė Dalia Kitavičienė ir Gintautas Radžiukynas.

Posėdis realiu laiku buvo transliuojamas „YouTube“ kanalu.

Alytaus rajono savivaldybės tarybos posėdžiai tiesiogiai internetu transliuojami jau kelerius metus, posėdžių įrašai, balsavimo rezultatai skelbiami savivaldybės interneto svetainėje www.arsa.lt.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą