Darbą baigė ilgametis Žemės ūkio skyriaus vedėjas Stasys Supranavičius

Paskutiniąją 2020 m. dieną Alytaus rajono savivaldybė atsisveikino su Stasiu Supranavičiumi, ilgamečiu Žemės ūkio skyriaus vedėju, kuris išėjo į pensiją.

Savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas įteikė S. Supranavičiui Padėką už daugiau kaip 20 metų kompetentingą, atsakingą vadovavimą vienam iš svarbiausių skyrių ir betarpišką, nuoširdų bendravimą su žemdirbiais.

„Jūsų nuopelnai Dzūkijos žemės ūkiui ne kartą buvo įvertinti Alytaus rajono savivaldybės ir Žemės ūkio ministerijos pagarbos ženklais. Tegul nuoširdi pagarba ir padėka lydi tolesnį Jūsų gyvenimo kelią. Linkiu Jums sveikatos ir neblėstančios energijos, kuo geriausios sėkmės“,– sakoma mero Padėkos rašte.

S. Supranavičius 1981 m. baigė Lietuvos žemės ūkio akademiją, įgijo inžinieriaus specialybę. Ėjo įvairias pareigas – nuo Vykdomojo komiteto pirmininko, viršaičio, seniūno iki Alytaus apskrities Kaimo reikalų departamento Alytaus rajono žemės ūkio ir melioracijos skyriaus vedėjo. Nuo 2002 m. – Žemės ūkio skyriaus vedėjas Alytaus rajono savivaldybės administracijoje.

2008 m. S. Supranavičius buvo apdovanotas Alytaus rajono savivaldybės ženklu „Už nuopelnus savivaldai“, ne kartą skatintas Žemės ūkio ministerijos.

Savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas ir administracijos direktorė Gintarė  Jociunskaitė užsiminė, kad pasibaigus karantinui Stasys Supranavičius galbūt dar grįš į Žemės ūkio skyrių kaip mentorius, sukauptą patirtį ir žinias perduos kolegoms.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą