Galite gauti būsto nuomos ar išperkamosios būsto nuomos mokesčio dalies kompensaciją

Alytaus rajono gyventojai gali kreiptis į savivaldybę dėl būsto nuomos ar išperkamosios būsto nuomos mokesčio dalies kompensacijos.

Priklausomai nuo nuomojamo būsto ploto vienam asmeniui kompensacija gali siekti nuo 46,40 iki 64,96 Eur per mėnesį, dviejų asmenų šeimai – nuo 64,96 iki 90,94 Eur per mėnesį, trijų asmenų šeimai nuo 83,52 iki 116,93 Eur per mėnesį, o keturių ir daugiau asmenų šeimai, priklausomai nuo nuomojamo būsto ploto, nuo 25,52 iki 35,73 Eur per mėnesį vienam šeimos nariui. Teisę į būsto nuomos mokesčio dalies kompensaciją turi asmenys ir šeimos, kurie atitinka visus nurodytus reikalavimus, kurie skelbiami čia.

Būsto nuomos ar išperkamosios būsto nuomos mokesčio dalies kompensacijos ne vienam Alytaus rajono gyventojui, šeimai sudarys galimybes užsitikrinti tinkamas gyvenimo sąlygas.

Dėl būsto nuomos ar išperkamosios būsto nuomos mokesčio dalies kompensacijos teikimo kreiptis į Alytaus rajono savivaldybės administracijos Turto valdymo skyriaus vyr. specialistę Dovilę Slavinskaitę, tel. (8 315) 55 538, el. p. dovile.slavinskaite@arsa.lt.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Nuotrauka Tierra Mallorca on Unsplash

 

Komentarai

  • Wagner Clerk
    prieš 41 minučių
    Norėčiau jus visus rekomenduoti patikimam ir nuoširdžiam privačios paskolos davėjui, kuris patvirtino mano paskolą vos per kelias valandas po daugybės nesėkmingų bandymų gauti paskolą, nustebau ir apsidžiaugiau, kad privatus skolintojas mane išgelbėjo ir pasiūlė paskola su 2% palūkanų norma, susisiekite su ja dabar, jei jums reikia skubios paskolos El. paštas: (christywalton355@gmail.com) arba whatsapp jam +12522852093

Parašykite komentarą