Lazdijų rajono savivaldybės ugniagesiams – naujutėlaitis gaisrinis automobilis

Lazdijų rajono savivaldybės priešgaisrinės tarnybos transporto parką papildė šių metų laidos sunkiosios klasės gaisrinis automobilis. Juo netrukus pradės naudotis Veisiejų ugniagesių komandos darbuotojai. Trumpoje automobilio šventinimo ceremonijoje dalyvavę pareigūnai ovacijomis padėkojo savivaldybės merei Ausmai Miškinienei už nuoširdų palaikymą ir visokeriopą pagalbą. Po automobilio šventinimo, jo raktelius savivaldybės priešgaisrinei tarnybai perdavė merė Ausma Miškinienė.

„Visų pirma savo ir viso tarnybos kolektyvo vardu nuoširdžiai dėkoju savivaldybės merei Ausmai Miškinienei, kurios nuoširdų palaikymą visada jaučiame. Dėkojame, kad visuomet surandate laiko išklausyti, patarti ir padėti kuo galite. Mums tai labai svarbu“, – kalbėjo savivaldybės priešgaisrinės tarnybos viršininkas Marius Varnelis, įteikęs merei atminimo dovaną – graviruotą gesintuvą. Tarnybos vadovas už gražų bendradarbiavimą taip pat padėkojo dekanui Nerijui Žvirbliui, merės patarėjai Sonatai Dumbliauskienei, Alytaus ir Lazdijų priešgaisrinių gelbėjimo tarnybų vadovams Rimantui Bokmotai ir Viktorui Gerasimovui, bei visiems susirinkusiems. Atskirą padėką M. Varnelis skyrė savo darbuotojams. 

Naujas sunkiosios klasės gaisrų gesinimo automobilis su reikalinga įranga įsigytas projekto „Pagalba ir apsauga pasienio bendruomenėms“ metu pagal INTERREG V-A Lietuva – Lenkija programą. Minėto projekto metu Lazdijų rajono savivaldybės priešgaisrinė tarnyba įsigijo ir 10 kvėpavimo organų apsaugos aparatų komplektų, oro kompresorių, skirtą suspausto oro balionų pildymui, 10 ugniagesio apsauginės aprangos komplektų, elektros generatorių, o Veisiejų ugniagesių komandos pastato vidaus patalpose netrukus prasidės remontas.

Lazdijai.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą