Šiltas vadovų vizitas rajono vaikus globojančioje šeimoje

Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas, mero pavaduotojas Arvydas Balčiūnas bei administracijos direktorė Jolanta Kručkauskaitė lankėsi šeimoje, kurioje auga keturi globojami vaikai.

Nors globėja Sandra Kratavičiūtė šiuo metu gyvena Alytuje, tačiau yra kilusi iš Alytaus rajono Miroslavo seniūnijos ir, kaip pati sakė, jaučia pareigą šiam kraštui.

 „Esu kilusi iš Alytaus rajono, jaučiu norą daryti gerus darbus“, – teigė S. Kratavičiūtė. Globėja šiuo metu augina dvi mažametes sesutes ir du brolius, visi jie yra Alytaus rajono gyventojai.

Pasak savivaldybės vadovų, džiugu jog vaikai gali augti saugioje aplinkoje, turėti jaukius namus ir mylinčius globėjus, su kuriais gali jaustis šeima. Vaikus globojanti S. Kratavičiūtė dirba keliose švietimo įstaigose, yra profesionali psichologė priklausomybių mažinimo srityje. Apsilankymo jos namuose metu vadovai domėjosi jos patirtimi, kurią galbūt būtų galima pritaikyti ir Alytaus rajono savivaldybės veikloje kovojant su priklausomybėmis.

S. Kratavičiūtė savivaldybės vadovams užsiminė, jog vyresniesiems broliams mokymosi tikslams yra būtinas kompiuteris, tad šeimai buvo pažadėta, jog lėšų jam įsigyti bus skirta iš Algirdo Vrubliausko labdaros ir paramos fondo.

 

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą