Atminimo žvakeles uždekite saugiai: rasti artimųjų kapus padės skaitmeninė sistema

Artėjant Visų Šventųjų ir Vėlinių savaitgaliui, atkreipiame dėmesį, jog Druskininkų savivaldybėje veikianti kapinių skaitmeninimo sistema gali padėti greičiau surasti artimųjų kapus.

Minėta sistema apima senąsias ir naująsias Druskininkų kapines.

Kaip veikia ši sistema? Įveskite www.cemety.lt, velionio vardą su pavarde, laidojimo regioną, kapinių pavadinimą. Sistema parodys tikslią kapavietės vietą, nuotraukas ir navigacijos nuorodą, kaip tiksliai nueiti iki kapavietės.

Artimųjų paieška galima ir pagal vardo, pavardės fragmentus, šeimos pavardę, jei toks užrašas buvo iškaltas ant paminklo. Paieška veikia tiek lietuvių, tiek lotyniškaisiais rašmenimis. Yra galimybė ieškoti kapaviečių kapinių žemėlapio aplinkoje.

Apie galimybę skaitmeninės sistemos pagalba rasti artimųjų kapus ir kaip tai padaryti informuoja prie kapinių įėjimų pritvirtinti informaciniai stendai. 

 2017 metais pradėtas projektas tęsimas  iki šiol: sistema nuolatos atnaujinama ir tikslinama, todėl pamačius netikslumų prašome www.cemety.lt užpildyti informacijos atnaujinimo formą arba pridėti atnaujintą kapavietės nuotrauką.

Šioje interneto svetainėje pateikiama informacija ir apie suskaitmenintas kitų savivaldybių kapines.

druskininkusavivaldybe.lt informacija

Komentarai

  • Vitalius Krizinauskas
    prieš 55 minučių
    Na tokia sistema,gal naudinga nebent nei karto nebuvusiam prie kažkokio kapo,o lankantiems metų metus ji tikrai nereikalinga.
  • ETHAN
    prieš 19 minučių
    Pirkite pigias nembutal pentobarbitalio tabletes, skystį, miltelius, SECONA PARDUODAME ONLONE, SECONAL ir kt.
    Pirkite nembutal internetu, užsisakykite nembutal internetu, pirkite pigų nembutalą internetu.

    SUSISIEKTI El. paštu: blocmeds@gmail.com

    Ar esate nepagydomai sergantis, silpnas, prislėgtas ir norite mesti savo gyvenimą nuo pasaulio skausmo? Ar jūs ieškojote patikimos ir veiksmingos priemonės taikiai mirti neprarandant pinigų? Ar kada nors girdėjote apie Nembutal Pentobarbital Sodium Solution Peaceful exit vaistus? Esame tam, kad pasiūlytume jums taikų ir patikimą sprendimą.

    Jei norite nusipirkti Nembutal internetu, tuomet esate tinkamoje vietoje pirkti. Neieškokite daugiau, susisiekite su mumis ir įsigykite Nembutal Online už labai prieinamą kainą. Mes turime daugiau nei 9 metų patirtį tiekdami nembutal į JAV, Kanadą, Europą, Australiją, Afriką, Aziją ir 99,9% sėkmingo pristatymo.

    Esame pasiryžę suteikti tikrą viltį ir amžiną poilsį nepagydomai sergantiems. Prekiaujame Nembutal milteliais, Oral Nembutal Liquid ir Nembutal tabletėmis. Tiesiog nurodydami savo amžių ir svorį, galėsime pateikti tikslią informaciją apie kainą, pristatymą ir mokėjimą.

    Atkreipkite dėmesį, kad mes atliekame 100% atskirą ir greitą Nembutal siuntimą visame pasaulyje ir taikome pinigų grąžinimo / grąžinimo politiką, kad užtikrintume maksimalų klientų pasitenkinimą. Jei elgiamės su jumis netinkamai, pasakykite mums, o jei elgiamės su jumis gerai, pasakykite pasauliui.
    Esame pasirengę atsakyti į visus jūsų klausimus, susijusius su KAIP PIRKTI NEMBUTAL INTERNETU, KUR PIRKTI NEMBUTAL, GERIAUSIOS NEMBUTAL TIPO PIRKTI ir tt. Tiesiog atsiųskite mums el. laišką ir vienas iš mūsų klientų aptarnavimo konsultantų susisieks su jumis laiku. .

    * Nembutalo savižudybės dozė,
    * Kaip gauti Seconal,
    * Kaip nusipirkti nembutal internetu,
    * Pirkite nembutal internetu,
    * Nembutal užsakymu paštu,
    * Kaip gauti pentobarbitalio,
    * Geriausi vaistai nuo savižudybės perdozavimo,
    * Kur gauti nembutal,
    * Nembutal tabletes internetu,
    * Parduodamos nembutal tabletės,
    * nembutalio miltelių tiekėjai,
    * kur galiu nusipirkti nembutal,
    * kaip įsigyti nembutalą,
    * nusipirkti nembutal exit international,
    * pirkite nembutalo pentobarbitalio natrio druską internetu,
    * Ar galite nusipirkti nembutal internetu,
    * pirkite nembutal internetu.
    SUSISIEKTI El. paštu: blocmeds@gmail.com

Parašykite komentarą