Trečiojo amžiaus universitetas veiklą Alytaus rajone nori plėsti

Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas susitiko su Trečiojo amžiaus universiteto (TAU) Daugų filialo studentais. Jie pristatė filialo veiklą, papasakojo apie svarbiausius renginius. TAU atstovai dėkojo merui Al. Vrubliauskui už tai, kad savivaldybė skatina gyventojus bei sudaro sąlygas dalyvauti neformalaus suaugusiųjų švietimo ir tęstinio mokymosi programose.

Šiais metais, bendradarbiaujant TAU bei Alytaus rajono meno ir sporto mokyklai, buvo parengta ir savivaldybės finansuota programa, kurios dėka galima mokytis kompiuterinio raštingumo, anglų kalbos pradmenų. TAU dekanė Janina Seiliuvienė sakė norinti, kad toks bendradarbiavimas tęstųsi ir ateityje.

Universiteto atstovai išreiškė norą daugiau keliauti po įvairias Lietuvos vietas, dalyvauti įvairesnėse edukacijose, lankytis koncertuose, spektakliuose, kultūriniuose renginiuose ir susitikti su kitų savivaldybių TAU studentais.

Alytaus rajono savivaldybės meras A. Vrubliauskas pasidžiaugė, kad organizacija savo veiklą planuoja kryptingai, žadėjo pagalvoti, kaip savivaldybė prisidės prie šių veiklų įgyvendinimo.

Susitikimas surengtas Alytaus rajono savivaldybei dalyvaujant Trakų švietimo centro projekte „Kaip užmegzti ir palaikyti TAU ir savivaldos bendradarbiavimą“.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą