Alytaus rajono savivaldybėje lankėsi Lietuvos regionų partijos vadovai

Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas priėmė į Alytų atvykusius Lietuvos regionų partijos vadovus - partijos pirmininką Joną Pinskų ir partijos atsakingąjį sekretorių Vytautą Kamblevičių.

Svečiai sakė besidomintys Alytaus rajono savivaldybės veikla ir vietos žmonių gyvenimu, savo partijos narių įtaka regione, tiesioginiais merų rinkimais regione.

„Nepaisant skirtumų, Lietuvos regionai yra šalies pamatas. Kurdami klestinčią Lietuvą, negalime pamiršti ir atokių vietovių, turime mažinti jų atskirtį, integruoti ir telkti, kartu - ir stiprinti, išsaugoti jų unikalumą“,- kalbėjo svečiai, pabrėždami , kad jiems malonu matyti, jog Alytaus rajono gyvenvietės ir miesteliai tampa gražesni, šiuolaikiški, tvarkingi, kad jie tampa vis didesniais traukos centrais.

Meras A. Vrubliauskas papasakojo apie savivaldybės tarybos patvirtintą 2022 m. biudžetą ir planuojamus svarbiausius darbus, kurie dar labiau pagerins žmonių gyvenimo kokybę, priartins reikalingas paslaugas, pasiūlys daugiau kultūros, sporto, kitų renginių.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą