Turizmo verslumo ir pirmos pagalbos mokymai

Kviečiame turizmo sektoriaus atstovus, ypač dirbančius ar pageidaujančius bendradarbiauti ir plėtoti vandens turizmą Nemuno upe ir jos intakais bei Augustavo kanalu, dalyvauti Turizmo verslumo ir pirmos pagalbos teikimo mokymuose, kurie vyks Birštone ir Druskininkuose š.m. balandžio mėnesį.

Mokymai abejose vietovėse vyks po 4 dienas (4 temomis): 
Kiekvienas mokymų dalyvis gali pasirinkti, kurios vietovės, dienos ir kurios temos ar temų (galima registruotis į 4) mokymuose jis pageidauja dalyvauti. 

Mokymai vyks lietuvių kalba, o Lenkijos turizmo specifiką pristatantys mokymai lietuvių ir lenkų kalbomis (su vertimu). Visų mokymų pradžia 9 val.

Mokymai Birštone:
04.27 - Turistų apsauga nuo virusinių ligų, prevencija;
04.28 - Pirmos pagalbos teikimo;
04.29 - Elektroninis marketingas;
04.30 - Lenkijos turizmo specifika, vandens turizmo plėtros patirtis.

Druskininkuose:
04.21 - Pirmos pagalbos teikimo;
04.27 - Elektroninis marketingas; 
04.28 - Turistų apsauga nuo virusinių ligų, prevencija;
04.29 - Lenkijos turizmo specifika, vandens turizmo plėtros patirtis.
Mokymai Birštone vyks viešbučio Domus salėje, Birutės g. 21, Druskininkuose - Mokymo centre „Dainava“, Maironio g. 22. 

Prašome į mokymus iš anksto registruotis el. paštu (euroregionas@gmail.com) nurodant savo vardą, pavardę, mobilaus telefono numerį ir elektroninio pašto adresą mokymo medžiagos ar kitos korespondencijos atsiuntimui. Papildoma informacija – tel. 8-688-51147.

Šie mokymai vykdomi įgyvendinant projektą „Kaimynines šalis jungiančio bendro vandens kelio vystymas tvariam turizmui ir bendradarbiavimui“, LT-PL-5R-363. Projektą ir mokymus iš dalies finansuoja Lietuvos ir Lenkijos bendradarbiavimo per sieną 2014-2020 metų programa.

Asociacija Nemuno euroregionas

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą