Joninių išvakarės Alytaus rajone – su garsiais atlikėjais ir gera nuotaika! Dalyvauk!

Jonines Alytaus rajonas pradės švęsti birželio 23 d., kaip ir dera pagal papročius – vardinių išvakarėse. Lietaus nebus! Kūrensim laužus, ieškosim paparčio žiedo, pinsim vainikus! Visų svečių lauks įvairios staigmenos, gros ir dainuos žinomi Lietuvos atlikėjai.

Jonines švęsti pirmasis pradės Nemunaičio miestelis. Birželio 23d. 18 val. bus aukojamos Mišios  Švč. Mergelės Marijos gimimo bažnyčioje ne tik už Jonus ir Janinas, bet ir minint Nemunaičio 635-ąsias metines.

19 val. miestelio aikštėje prasidės linksmybės su populiaraus estrados atlikėjo Vytauto Šiškausko bei rajono meno kolektyvų dainomis, grupe „BENT“, keturračių paradu, ir, žinoma, su gera nuotaika. Šventė neapsieis ir be Joninių laužo uždegimo, vainikų Jonams bei Janinoms, paparčio žiedo ieškojimo. Šokių vakarą tęs grupė „TUOJ“.

 

Jonines švęsti kviečia ir nuotykių parkas „Tarzanija“. Birželio 23 d. 19 val. – populiarių grupių „Mango“ ir „Husarai“ muzikiniai pasirodymai. Šokius iki paryčių užtikrins grupė „Kava“, o vakaro siurprizas – ugnies šou. Bilieto kaina suaugusiems – 5 eurai, vaikams iki 10 m. – 3 eurai.

Simno parko Jonų estradoje – irgi smagios Joninės, su senaisiais papročiais, tradicijomis, gausiais meno kolektyvų ir populiariosios muzikos atlikėjų koncertiniais pasirodymais. Birželio 23 d. 20 val. – liaudiškos muzikos kapelos „Simnyčia“, vokalinių ansamblių „SCRESCENDO“, „SVAJA“, „CREDO“, „RESPECT“,  „Godos“ muzikiniai pasirodymai. Kiek vėliau – Edmundo Kučinsko, Tado Juodsnukio ir Iglės koncertai. Vyks šventinė prekyba, pramogos, o visus atvykusius organizatoriai žada nustebinti lazerių šou.

Alytaus rajone tikrai yra ką veikti! O kur važiuosi tu? Susimatom Nemunaityje? Radžiūnuose? O gal – Simne? Paieškokim to paparčio žiedo!

 

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą