Liepa Alytaus rajone prasidėjo muzikos ir sporto ritmu

Alytaus rajono žmonės vasarą ne tik daug dirba, bet ir naudojasi karantino atšaukimu – džiaugiasi gyvenimu iš visos širdies. Kiekvieną vasaros savaitgalį rajone vyksta po kelias tradicines bendruomenių šventes, kurias dosniai remia savivaldybė. 

Liepos 1-ąją Žagarių kaimo (Punios seniūnija) gyventojai ir svečiai linksminosi tradicinėje bendruomenės šventėje „Daryti kažką gero ne tik sau, bet ir kitiems“. 

Šventės dalyvius pasveikino Alytaus rajono savivaldybės mero pavaduotoja Dalia Kitavičienė, ji perdavė ir savivaldybės mero Algirdo Vrubliausko sveikinimus. Savivaldybė šventės dalyviams dovanojo populiarios grupės „Lietuvaičiai“ koncertą. Buvo daug vietos kolektyvų dainų, nemokamų ledų, vaikams – pramogų ant batutų, o vakare – netgi lazerių šou.

Luksnėnų ir Venciūnų kaimų bendruomenės praėjusį šeštadienį organizavo sporto šventes. Jų dalyvius sveikino Alytaus rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Virgilijus Pranskevičius.

Luksnėnuose sporto šventės dalyviai aktyviai registravosi į komandines ir individualias sporto šakas. Daug susidomėjimo, emocijų ir džiugių akimirkų sulaukė 3x3 krepšinio turnyras, kuriame dalyvavo 9 komandos. Taip pat stipriais smūgiais, didele konkurencija ir puikiu žaidimu pasižymėjo tinklinio 4x4 varžybos. Sulaukta daug dalyvių prie smiginio iš šaškių lentų. 

Kasmetinė Venciūnų kaimo sporto šventė prasidėjo vaikų dviračių lenktynėmis. Suaugusieji dalyvavoįvairiose sporto rungtyse: 3x3 krepšinis, futbolas, šaudymas, virvės traukimas.

Po varžybų medžiotojų klubas „Kalesninkai“ išalkusius sportininkus ir šventės dalyvius vaišino sultingu troškiniu. Vakaro koncerte – grupės „BENT“ ir Juozo Kavaliausko koncertas, na, ir nemokamas vasaros lietaus dušas.

Savaitgalį savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Virgilijus Pranskevičius taip pat aplankė Dauguose veikusios sporto stovyklos „Vasara be telefono“ dalyvius.

Nuo birželio 27 iki liepos 23 d. Pivašiūnų gimnazijos bazėje veikia jaunųjų šaulių ir moksleivių vasaros stovyklos. Joms vadovauja Karininko Antano Juozapavičiaus šaulių 1-osios rinktinės komanda.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą