Dalius Sinkevičius: Naujametinė dovana Alytaus miesto gyventojams galimai korupcinės schemos pavidalu nuo mero Cesiulio ir konservatorių

uz alytuDaliusSinkevicius2Vėl papildomai nupirkti maisto atliekų „kibirėliai“. Nežinia už kiek, nežinia kodėl ir nežinia kam... ir dar papildomai „įdarbinami“ miesto gyventojai, nors tie patys gyventojai ARATC‘ui moka milžiniškus pinigus rinkliavos už atliekų surinkimą pavidalu.

Didelis ačiū konservatoriams ir socialdemokratamas su meru Cesiuliu priešakyje už naujametines dovanėles galimai korupcinės schemos pavidalu!

Pone Cesiuli, kada su konservatoriais baigsite kurti galimai korupcines schemas? 16 metų esate savivaldybės tarybos narys. Per tą laiką gyventojų sumažėjo apie 16 000, ARATC darbuotojų padidėjo apie 67 proc., o kainos per šį laikotarpį tik augo. Klausimas: ar beveik 50 000 Alytaus miesto gyventojų privalo būti išrinktųjų šeimų įkaitais?

Praeitų metų pabaigoje ARATC kreipėsi į Alytaus miesto savivaldybės tarybą, kad iš miesto biudžeto, tai yra iš miesto gyventojų pinigų, konservatoriai ir socialdemokratai „pakeliant rankeles“ prabalsuotų, kad kaip papildoma finansinė injekcija ARATC veiklai plėtoti būtų pervesta 428,8 tūkstančių eurų suma į ARATC sąskaitą. Niekada nepaklausėte pas Alytaus miesto gyventojus, ar jiems to ARATC veiklos plėtojimo reikia? Panašu, kad tai sprendžia Jučų ir Reipų šeimos su Cesiuliu galimai politinės korupcijos susitarimo būdu.

Gyventojai, atidžiai stebėkite sekančio Alytaus miesto tarybos posėdžio balsavimą, nes konservatoriai su socialdemokratais vėl bandys „pasisavinti“ miesto biudžeto pinigus ir perduoti juos ARATC veiklai!

Priminsiu, kad Alytaus miesto gyventojų mokama rinkliava už atliekų surinkimą yra dvigubai didesnė negu Lazdijų gyventojų ir už tai alytiškiai „dėkingi“ konservatoriams ir merui Cesiuliui!
Jeigu Alytaus gyventojai manimi pasitikės – padarysiu viską, kad UAB „ARATC“ taptų skaidri ir vieša, kad gyventojai mokėtų socialiai teisingai ir atsakingai – už gyventojų sukauptas atliekas, o ne už patalpų plotą.

Politinio komiteto „Už Alytų“ kandidatas į Alytaus miesto savivaldybės merus Dalius Sinkevičius

Politinė reklama bus apmokėta iš politinio komiteto „Už Alytų“ PK rinkiminės sąskaitos. Užsak. Nr. 2023/01/06

Komentarai

  • Alytiskis
    prieš 25 minučių
    Kiaulės kriuksi,rinkimai ant nosies
  • Mantas
    prieš 11 minučių
    Tai tikrai yra didžiausia nesąmone su kuria as pats esu susidūręs Airijoje.Viena iš daugelio kompanijų kuri pristatydavo situs kibirėlius tokios pačios spalvos,tik,kad pas mus variantas truputi geriasnis buvo,be skyluciu!

Parašykite komentarą