Dalius Sinkevičius: su dvejomis partijomis, darančiomis ydingus Alytaus gyventojams sprendimus, debatuoti neturiu apie ką

Ačiū alytiškiams, Alytaus senjorams, kurie statėte miestą, kurie suteikėte mums galimybę šiame mieste augti, gyventi, džiaugtis ir mylėti.  Jums aš esu dėkingas.

Per 30 nepriklausomybės metų dvi partijos, pasikeisdamos valdė mūsų Alytų ir per tą laiką praradome beveik pusę miesto gyventojų, didžiąją dalį verslo, miestą formuojančios įmonės užsidarė arba yra ant bankroto ribos, apie švietimo sistemą, medicinos paslaugų prieinamumą ir ARATC teikiamas paslaugas ir kainas, jau net nenoriu ir kalbėti.

Šiandien mes susirinkome diskutuoti, debatuoti apie miesto ateitį. Bet aš norėčiau atsigręžti į praeitį ir dabartį.

Čia yra mano minėtų dviejų partijų atstovai, kandidatuojantys į merus.

Kalbėti apie ateitį tezėmis, lozungais ir sparnuotomis frazėmis yra jūsų seniai naudojama partinė praktika. Todėl norėčiau kalbėti apie vakar ir šiandien nuveiktus darbus.

Lėšų nerandam aikštelėms, kiemams sutvarkyti, mokytojų padėjėjams, negebam sutvarkyti eilių poliklinikoje, bet gyventojų pusę milijono eurų skirti vienam UAB‘ui – rankeles pakelėte puikiai. Ir šiuos ydingus alytaus gyventojų atžvilgiu sprendimus darotekiekvieną dieną.

Todėl su jumis debatuoti neturiu apie ką, nes aš dėl viso to jus kaltinu.

Politika - tai yra tarnyste miestui, as tarnavau kariuomeneje, as žinau kas tai yra.

Todel sėkmes jums debatuose, debatuokite apie ateitį, o aš, jei alytiškiai manimi pasitikės, pabandysiu ištaisyti jūsų klaidas.

Politinio komiteto „Už Alytų“ kandidatas į Alytaus miesto savivaldybės merus Dalius Sinkevičius

Politinė reklama bus apmokėta iš politinio komiteto „Už Alytų“ PK rinkiminės sąskaitos. Užsak. Nr. 2023/02/20

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą