Saugaus eismo komisijos posėdis

 


Vakar vykusiame Saugaus eismo komisijos posėdyje diskutuota įvairiomis temomis. Svarbiausios jų:
✔️Ugniagesių gatvėje įrengti vienpusį eismą nuo Vilniaus gatvės iki S. Dariaus ir S. Girėno g. Automobilių stovėjimo vietas ir statymo būdus paženklinti ženklais.
✔️Gyventojai prašymu įrengti perėją Volungės g. ties 19-10 namais. Nutarta, kad šioje gatvės atkarpoje perėjos įrengimas yra tikslingas. Šiais metais įrengus pėsčiųjų ir dviračių taką, tikslinga naujai peržiūrėti pėsčiųjų srautus ir spręsti klausimą pakartotinai.
✔️UAB „Norfa“ prašymu suderinti eismo schemą Statybininkų g.
✔️Eismo Vidzgirio mikrorajone tobulinimas. Praėjusiais metais atlikta apklausa dėl vienpusio eismo Topolių, Sudvajų, Jaunimo ir Statybininkų gatvėmis, tačiau gyventojai nepritarė. Atkreiptas dėmesys, kad didžiausia problema šiame mikrorajone kyla dėl netvarkingo automobilių statymo Topolių gatvėje, todėl tikslinga naikinti vienoje pusėje esantį šaligatvį ir jo vietoje įrengti automobilių statymo vietas.
✔️Šiemet organizuojamas sunkiasvorio transporto srautų tyrimas. Atsižvelgiant į tyrimo rekomendacijas bus priimtas sprendimas dėl sunkiasvorio transporto eismo nukreipimo Audėjų gatve (Pramonės raj.).

✔️Dalinio dalyvavimo būdu naujai įrengtoje DNSB Vingio g. 17 automobilių stovėjimo aikštelėje gyventojų prašymu nutarta pastatyti kelio ženklą Rezervuota stovėjimo vieta.
Užregistruotą posėdžio protokolą galėsite rasti čia: http://www.alytus.lt/saugus-eismas

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą