Profesinės dienos proga – kelionė

Alytaus rajono savivaldybės socialiniai darbuotojai profesinę šventę minėjo kiek neįprastai. Rugsėjo 27-osios rytą jie rinkosi į savivaldybę, iš kur buvo palydėti į kelionę. Savivaldybė socialiniams darbuotojams padovanojo kelionę į Lenkijos miestą Augustavą.

Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas pasveikino susirinkusius socialinius darbuotojus, socialinių įstaigų vadovus su profesine švente. Sveikindamas pabrėžė, kad jų darbas yra labai reikalingas ir prasmingas, nors ne visada sulaukia dėkingumo iš tų, kuriems padeda.

Meras pažymėjo, kad socialinių darbuotojų darbo sfera labai plati. „Žinau, su kokiais iššūkiais ir sunkumais jūs susiduriate, turite būti ir blogi, ir geri, ir pabarti, ir užjausti, ir suprasti, o kartais ir patiems reikia emocinės pagalbos“, – kalbėjo meras.

Meras palinkėjo socialiniams darbuotojams geros nuotaikos, stiprybės, ištvermės, geros kelionės ir džiaugtis gyvenimu. „Jūsų darbas labai prasmingas. Nepavarkite tame kelyje“, – kalbėjo meras A. Vrubliauskas.

Savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėja Dalia Burlinskienė padėkojo merui už idėją profesinės dienos proga suburti socialinius darbuotojus kelionei.

Įdomios kelionės rajono socialiniams darbuotojams palinkėjo ir mero pavaduotojas Arvydas Balčiūnas.

Prieš kelionę socialiniai darbuotojai pasivaišino kava ir arbata.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą