Kviečiame į socialinį renginį „Savarankiškumas ir gyvenimo kokybė kiekvienam“

Techninės pagalbos neįgaliesiems centras prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos organizuoja socialinį šviečiamąjį renginį „Savarankiškumas ir gyvenimo kokybė kiekvienam". Jo metu vyks seminaras specialistams ir paroda lankytojams. Lankytojai klausysis įvairių specialistų, lektorių pranešimų temomis, susijusiomis su negalią turinčių asmenų gyvenimo kokybės gerinimu. Pranešimų temos orientuotos į keturias pagrindines temas: darbas, namai, laisvalaikis, mokslas. Taip pat lankytojai išgirs negalią turinčių asmenų sėkmės istorijas. Parodoje lankytojai galės apžiūrėti įvairias techninės pagalbos priemones, pildyti prašymus pagalbos priemonėms gauti, sudaroma galimybė bendrauti su įvairių susijusių įstaigų, įmonių, organizacijų atstovais.

Nemokamas renginys vyks 2018 m. gruodžio 3 d. parodų ir kongresų centre „Litexpo" adresu Laisvės pr. 5, 2 salė, Vilnius. Renginio pradžia 10.30 val., pabaiga 18.00 val.

Alytaus miesto savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyrius organizuoja iki 7 negalią turinčių asmenų (transporto priemonėje telpa 3 asmenys su neįgaliojo vežimėliais (ne elektroniniais) ir 4 sėdimos vietos) nemokamą nuvykimą į renginio vietą. Kviečiame registruotis, nes vietų skaičius ribotas, todėl tik pirmieji užsiregistravę galės dalyvauti socialiniame renginyje.

Norintys vykti į renginį gali kreiptis į Socialinės paramos skyrių, registruotis tel. 8 610 30 897 arba el. paštu ineta.pliaugaite@alytus.lt

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą