Oficialiai atidarytos Alytaus regiono karo prievolės ir komplektavimo skyriaus naujos patalpos

Alytaus regiono karo prievolės ir komplektavimo skyrius persikėlė į naujas patalpas Jotvingių g. 3-2, Alytuje, kur anksčiau veikė Valstybinės mokesčių inspekcijos skyrius. Oficialiame patalpų atidarymo ir pristatymo renginyje dalyvavo Alytaus rajono savivaldybės mero pavaduotoja Dalia Kitavičienė, Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis, Alytaus karinių struktūrų vadovai.

Simbolinę naujų patalpų atidarymo juostelę perkirpo Lietuvos kariuomenės Karo ir prievolės komplektavimo tarnybos direktorius Arūnas Balčiūnas. „Džiaugiamės, kad vienas iš mūsų padalinių, apimančių pietinę Lietuvos dalį, persikėlė į naujas patalpas. Linkiu, kad šios patalpos būtų jaukios ir dirbantiems, ir besikreipiantiems“, – kalbėjo A. Balčiūnas.

Alytaus regiono karo prievolės ir komplektavimo skyrius apima Alytaus miesto, rajono, Lazdijų, Varėnos ir Vilkaviškio rajonų bei Druskininkų, Kalvarijos ir Marijampolės savivaldybes.

Naujas patalpas pašventino Alytaus Šv. Kazimiero parapijos klebonas Rytis Baltrušaitis. Klebonas linkėjo sėkmės ir kantrybės darbuose.

Mero pavaduotoja D. Kitavičienė pasidžiaugė atidarytomis patalpomis ir žmonėmis, kurie čia dirbs. Perdavusi Alytaus rajono savivaldybės mero Algirdo Vrubliausko sveikinimus, D. Kitavičienė tarnybai linkėjo stiprybės ir darnos kolektyve. „Žodis prievolė ir pareiga mūsų visuomenėje turi neigiamo atspalvio, nes jaunimas mėgsta deklaruoti, kad yra pasaulio piliečiai ir laisvė jiems svarbiausia. Todėl suprantu, kokia didelė yra čia dirbančių žmonių atsakomybė – padėti jaunimui norėti atlikti savo pareigą Tėvynei“, – kalbėjo D. Kitavičienė.

Alytaus regiono karo prievolės ir komplektavimo skyrių pasveikino Alytaus karinių struktūrų vadovai. Po oficialaus atidarymo svečiai apžiūrėjo patalpas.

Anksčiau Alytaus regioninis karo prievolės ir komplektavimo skyrius veikė buvusiame Alytaus apskrities viršininko administracijos pastate Naujojoje gatvėje.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą