Kapinėms apželdinti savivaldybė parūpino juodžemio

Kasmet Alytaus rajono savivaldybė pasirūpina juodžemiu kapinėms, kuriuo gyventojai gali nemokamai apželdinti artimųjų kapavietes. Žemės jau vežiojamos šalia Alytaus rajone esančių kapinių. 

„Artėja Motinos diena, orai šyla, tad gyventojai suskubo tvarkyti kapines, o tam panaudoja prie kapinių atvežtą juodžemį, kurį parūpino Alytaus rajono savivaldybė“, – kalbėjo Alytaus rajono savivaldybės administracijos Komunalinio ūkio ir architektūros skyriaus vyriausiasis architektas, vykdantis vedėjo funkcijas, Edvardas Minkevičius.
Šiais metais, iki Motinos dienos, iš viso prie 36 kapinių bus išvežiota 135 kubai juodos žemės, tinkamos kapaviečių apželdinimui. Žemės į kapines jau baigiamos išvežioti.
Be juodžemio kapinės aprūpintos ir vandeniu. Po žiemos Alytaus rajono kapinėse, kuriose įrengtas vandentiekis pajungtos vandens stotelės, o tose kapinėse, kur yra šuliniai, tačiau dėl sausros jie tušti pastatytos talpos.
„Kasmet žiemos sezonui atjungiame vandenį, o pavasarį vandens tiekimas atnaujinamas. Šiuo metu jau visose kapinėse gyventojai gali naudotis vandentiekiu“, – kalbėjo savivaldybės įmonės „Simno komunalininkas“ direktoriaus pavaduotojas Ernestas Šimanskas.
Alytaus rajono kapinėse šiais metais papildomai pastatyta 14 talpų vandeniui.


Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

  • Patricia Conor
    prieš 6 minučių

    MANO ISTORIJA Čia yra tikra ir tikra. Aš esu čia, kad paliudyčiau apie didįjį vyrą, kuris atvedė pas mane vyrą, kai jis išsiskyrė su manimi dėl kitos moters, kurią jis sutiko jo darbo vietoje. Aš bandžiau gauti pagalbos iš daugelio vietų ir šaltinių, kad sugrąžinčiau savo vyrą, tačiau niekas neveikė, bet kai susisiekiau su gydytoju Ilekhojie, jis vėl privertė nusišypsoti, grąžindamas mane savo vyrui su savo ypatingomis galiomis .. Jei jūs patiriate kokių nors problemų savo santuoką, santykius ir turite kokių nors panašių problemų, susisiekite su šiuo puikiu vyru dabar. Jis tavęs nenuvils. Čia yra jo el. Paštas: gethelp05@gmail.com „WhatsApp“ +2348147400259

Parašykite komentarą