Sporto ir muzikos šventėje įvertintas alytiškis neįgalusis sportininkas Donatas Dundzys

 

Lietuvą garsinantys atletai pagerbti geriausių 2017 metų neįgaliųjų sportininkų apdovanojimuose. Viešbutyje „Vilnius Grand Resort“ įvykusiame renginyje apdovanoti dešimt sportininkų, šiais metais pasiekusių aukščiausius rezultatus tarptautinėje arenoje – kiekvienam atiteko tūkstančio eurų dydžio piniginės premijos. Pagerbti ir sportininkus į pergales vedę treneriai. Už gyvenimo nuopelnus padėkota ir veteranams, palikusiems ryškų pėdsaką šalies parolimpinio judėjimo istorijoje.
Geriausius 2017-ųjų metų neįgaliuosius sportininkus sveikino Ministras Pirmininkas S. Skvernelis su žmona, Kūno kultūros ir sporto departamento generalinis direktorius Edis Urbanavičius, kunigas Ričardas Doveika, olimpinė prizininkė Austra Skujytė ir kiti.
„Ačiū, kad garsinate mūsų tėvynės Lietuvos vardą visame pasaulyje. Ačiū, kad turėdami negalią randate savyje jėgų, užsidegimo ir noro sportuoti, siekti pačių aukščiausių rezultatų tarptautinėje arenoje. Atskirai noriu kreiptis į sportininkų trenerius ir jų artimuosius. Jūsų indėlis į Lietuvos pergales – nepamatuojamas. Ačiū, kad prisidedate prie sportininkų pasiekimų, palaikydami ir neleisdami palūžti net sunkiausiomis akimirkomis“, – sveikinimo kalboje į svečius kreipėsi renginio globėja Silvija Skvernelė.

Geriausių 2017 m. Lietuvos neįgaliųjų sportininkų dešimtukas

Ramunė Adomaitienė (trenerė Algina Marija Vilčinskienė)
Mantas Brazauskis (treneriai Šarūnas Jukna ir Adelė Markevičiūtė)
Mindaugas Bilius (treneris Rimantas Aleksandras Plungė)
Donatas Dundzys (treneris Jonas Baltrušaitis)
Mindaugas Dvylaitis (treneriai Dita Jovita Kareckienė ir Paulius Stankevičius)
Edgaras Matakas (treneriai Dita Jovita Kareckienė ir Paulius Stankevičius)
Justas Pažarauskas (treneriai Šarūnas Jukna ir Adelė Markevičiūtė)
Kęstutis Skučas (treneris Vytautas Skučas)
Andrius Skuja (treneris Deimantas Jusys)
Ramūnas Verbavičius (treneris Albinas Mieliauskas)

Vieną iš šių apdovanojimų – pasaulio lengvosios atletikos čempionato rutulio stūmimo rungties bronzą – pelniusiam alytiškiui Donatui Dundziui prizą įteikė AB „Citadele“ banko valdybos pirmininkė Jūratė Jazukevičienė.
Susirinkusiems sportininkams, jų treneriams, rėmėjams ir svečiams koncertavo operos solistai Kristina Zmailaitė ir Eimantas Seilius, grupės „Biplan“, „Rondo“, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, Egidijus Sipavičius, Vidas Bareikis, Vaida Genytė, Deivis ir Renata, „Miss Sheep“, kiti atlikėjai.
Sportininkų apdovanojimų ceremoniją gruodžio 24 d. 21.30 val. rodys „Lietuvos ryto“ televizija.

Alytaus miesto savivaldybės administracijos
Sporto ir rekreacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą