Kūčių išvakarėse surengtas šeimų Kalėdinis krepšinio turnyras

Prieš šventinį savaitgalį Alytaus medicininės reabilitacijos ir sporto centre surengtas Kalėdinis krepšinio turnyras 3x3. Iš viso į turnyrą užsiregistravo 11 komandų. Komandos sudėtis privalėjo būti sudaryta iš šeimos narių, tai yra giminystės ryšiais susietų asmenų, bent viena užregistruota moteris ir vienas kviestinis žaidėjas. Ekipos suskirstytos į du pogrupius varžėsi tarpusavyje. Iš viso keturios stipriausios šeimos pateko į finalines kovas, kur susirungė dėl aukščiausių apdovanojimų. Finale susitiko komandos pasivadinusios „CŽV“ ir „Prieš šventes“. Pastarieji turnyre nepatyrę pralaimėjimo skonio kėlė nugalėtojų taurę į viršų.

Čempionų komandos kapitonas, Dzūkijos televizijos sporto žurnalistas Marius Šagunevičius teigė, kad šiame turnyre dalyvavo pirmą kartą, tačiau pagrindinis raktas į pergales buvo dažnas krepšinio žaidimas su šeimos nariais ir draugais.

„Džiaugėmės, kad pavyko nugalėti gana stiprius priešininkus. Puikus turnyras, tikimės jame sudalyvauti ir kitąmet“.

Pasak visuomeninio judėjimo „Už Alytų“ pirmininko Tomo Pačėso renginys įvyko sklandžiai ir sulaukė didelio susidomėjimo. „Manau renginys pavyko, visi tėvai į šią nuostabią šventę atsivedė ir savo mažuosius. Susirinko daug žiūrovų, geros emocijos ir manau, kad šis turnyras taps tradiciniu“.
Taip pat kalėdinį krepšinio turnyrą papuošė snaiperio ir bauduko konkursai, žiūrovus linksimo Šaulės GYM gimnastės, mažiesiems žaidėjams ir svečiams atvykęs Kalėdų senelis dalino dovanas.

Renginį pagal projektą finansuoja Socialinės apsaugos ir darbo ministerija, projektą įgyvendino Vidzgirio bendruomenė ir projekto partneriai

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą