Kartingų sporto sezone – puikūs Alytaus komandos PILĖNAI RACING pasiekimai

Vienas stipriausių Pabaltijo kartingo klubų VŠĮ PILĖNAI RACING šiemet nusitaikė ne tik į šiaurės šalių, bet ir į prestižinius Europos čempionatus.

Pasibaigus kartingo sporto čempionatams, galima pasidžiaugti PILĖNAI RACING tiek komandos, tiek asmeniniais sportininkų pasiekimais.

PILĖNAI RACING komanda, atstovaujanti prestižinį kartingų važiuoklių gamintoją IPK PRAGA, toliau sėkmingai atstovauja ne tik IPK gamintoją, bet ir Alytaus miestą bei Lietuvą. Tai įrodo šio sezono rezultatai.

PILĖNAI RACING komanda šiemet daug dirbo ir treniravosi daugelyje Europos šalių ir kartodromų, dalyvavo ne tik Lietuvos kartingo čempionate, Rotax Max Lituania challenge, Latvijos kartingo čempionate, PROKART taurės varžybose, bet ir „WSK promotion“ bei Centrinės ir Rytų Europos Rotax Max varžybų serijose. Po lenktynių čempionatų paaiškėjo čempionai ir nugalėtojai.

Suskaičiavus rezultatus, galima išvardinti klubo PILĖNAI RACING 2021 m. kartingo čempionus ir prizininkus.

Pačių mažiausių BABY klasės sportininkų įskaitoje iškovotomis taurėmis džiaugėsi 3 metų Germanas-Herkus Gudžiauskas, 6 metų Mėja Surdokaitė ir 4 metų Benediktas Blėdis. Šie sportininkai – klubo ateitis.

Septynmetis Adomas Žadeika ir aštuonmetis Kajus Surdokas atkakliai siekė savo užsibrėžtų tikslų, tobulino įgūdžius Pabaltijo trasose.

Dešimtmetė Vanesa Šilkūnaitė, galima būtų teigti, - greičiausia mergina Lietuvoje. Nors jai tik dešimt metų, bet ji savo karjeroje jau turi Lietuvos čempiono titulą. Šiemet ji nei vienam varžovui nepaliko šansų Rotax Micro Max įskaitoje ir vėl tapo čempione.

Mini klasėje šiemet klubui atstovavo Aloyzas Čekavičius jaunesnysis, Markas Šilkūnas ir daugkartinis čempionas Laurynas Žadeika. Markas Šilkūnas tapo Lietuvos čempionu Mini 60 įskaitoje. Laurynas Žadeika Rotax Mini Max 125 klasėje tapo Centrinės ir Rytų Europos čempionu bei iškovojo galimybę varžytis tarp pasaulio geriausių pilotų taip vadinamoje karingų olimpiadoje „GRAND FINALS“. Pasaulio Rotax Max „Olimpiada“ šiemet vyks Bahraine gruodžio mėnesį.

Vyriausi PILĖNAI RACING sportininkai ir šiais metais daugiau pasinėrė į jaunimo treniravimą, bet neapleido ir trasų. Galingiausios KZ2 MASTER klasėje Lietuvos vicečempionu tapo Vytautas Surdokas. Aloyzas Čekavičius vyresnysis tapo Latvijos čempionu CZ125 klasėje ir Vicečempionu KZ2 Masters klasėje.

PILĖNAI RACING informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą