Nuotraukos autorius: D.Lukšta nuotr.

Alytaus RKL-GUT.LT krepšininkės toliau tęsia sėkmingą žygį Akvilės moterų krepšinio lygoje

Akvilės moterų krepšinio lygos rungtynėse Alytaus „RKL-GUT.LT“ krepšininkės savoje aikštelėje  susitiko su turnyrinės lentelės autsaiderėmis  - Vilniaus Universiteto  krepšininkėmis . Alytiškės be jokio vargo  rezultatu  92:52 įveikė savo varžoves.

Alytiškės kaip ir visuomet nieko nelaukdamos per pirmąjį rungtynių ketvirtį susikrovė ženklę persvarą pabėgo į priekį 25:14.

Antrajame ketvirtyje viskas klostėsi panašiai. RKL GUT.LT komandos krepšininkės žaidė lyg iš natų. Vilnietės  bandė žaisti pozicinį krepšinį, bet tai nepasiteisino.  Po dviejų kėlinių „RKL-GUT.LT“ krepšininkės buvo priekyje – 51:26.

Po ilgosios pertraukos Kristinos Grižienės treniruojamos auklėtinės ir toliau smaginosi aikštėje. Dėka gero „RKL-GUT.LT“ komandos žaidėjų Karolinos Kazočiūnaitės ir Kristinos Masionytės žaidimo, skirtumas tarp komandų tik augo.  Po trijų ketvirčių alytiškės pirmavo – 69:41.

Ketvirtasis kėlinys vilnietėms  taip pat nieko gero nežadėjo. Alytaus ekipa paskutinį kėlinį  laimėjo dviženkliu skirtumu  ir taip viešnias visiškai nuginklavo.  Galutinis rungtynių rezultatas tapo 92:52 praėjusio sezono čempionių Alytaus „RKL-GUT.LT“ komandos naudai.

Rezultatyviausiai Alytaus RKL-GUT.LT“  komandoje žaidė Karolina Kazočiūnaitė pelniusi 33 bei  Kristina Masionytė pridėjusi 16 taškų.

Vilniečių komandoje išsiskyrė Austėja Serbentaitė įmetusi 12 taškų bei  Karolina Aidukaitė ir Giedrė Ulytė surinkusios po 11 taškų.

Marius Šagunevičius

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą