Europos merginų futbolo čempionate Alytuje – lietuvių dvikovos su vokietėmis ir olandėmis

 

Europos merginų (iki 17 metų, WU17) futbolo čempionato rungtynėse Alytuje Lietuvos rinktinė susitiks Olandija bei Vokietija.

Tai paaiškėjo Europos futbolo asociacijų sąjungai (UEFA) oficialiai patvirtinus šių elitinių varžybų tvarkaraštį – rungtynių datas, vietas ir laikus.

Lietuvos futbolininkės čempionatą pradės gegužės 9-ąją Alytaus stadione A grupės dvikova su praėjusiame čempionate į geriausiųjų ketvertą patekusia Olandijos komanda.

Įdomus sutapimas - burtai tą patį varžovą mūsų komandai lėmė ir prieš penkerius metus vaikinų (U19) Europos čempionato atidarymo rungtynėse.

Gegužės 15-ąją, paskutinėse grupės rungtynėse, Alytuje mūsiškių laukia pats tituluočiausias varžovas – daugkartinė Europos čempionė Vokietija.

Alytuje taip pat du kartus žais antroji pagal reitingą Europos komanda, nuolat į čempionato finalus patenkanti Ispanijos rinktinė. Miesto stadione vyks ir dvejos lemiamos čempionato rungtynės.

Gegužės 18-ąją Alytuje varžysis pirmojo pusfinalio dalyvės, o gegužės 21-ąją laukia kita svarbi dvikova – rungtynės dėl trečiojo kelialapio į Pasaulio merginų čempionatą Urugvajuje.

Bilietus į čempionato rungtynes platins „Ticketmarket.lt“. Užsiregistravusios moksleivių grupės į rungtynes galės patekti nemokamai.

Rungtynių Alytuje tvarkaraštis:

Gegužės 9 d. 19 val.,
Lietuva – Olandija (A grupė)

Gegužės 12 d. 13 val.
Ispanija – Anglija (B grupė)

Gegužės 15 d.
13 val., Ispanija – Lenkija (B grupė), 19 val. Vokietija – Lietuva (A grupė)

Gegužės 18 d. 16 val. 30 min.,
I Pusfinalis.

Gegužės 21 d. 14 val.
Rungtynės dėl 3 kelialapio į Pasaulio WU17 čempionatą.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą