Sportininkai iš visos Lietuvos varžėsi Veisiejuose

Praėjusį šeštadienį,  jau tradiciškai Veisiejus užplūdo sportininkai iš Lietuvos. Miestelyje vyko IV triatlono taurės etapas, kasmet sulaukiantis vis daugiau sportininkų bei žiūrovų dėmesio.  

Lazdijų rajono savivaldybės administracijos direktorius Gintautas Salatka varžybų dalyviams perdavė sveikinimus nuo Lazdijų rajono savivaldybės mero A. Margelio ir pasidžiaugė, kad IV triatlono taurės etapas vyksta Lazdijų rajone. Varžybų dalyviams linkėjo gerų rezultatų ir pergalių, o visiems susirinkusiems, puikių akimirkų Veisiejuose. Lazdijų rajono savivaldybės administracijos direktoriui G. Salatkai buvo pavesta apdovanoti pirmųjų pasibaigusių Olimpinės distancijos  IV etapo varžybų nugalėtojus.

Triatlono taurės organizatoriai padėkojo  Lazdijų rajono savivaldybei už bendradarbiavimą  bei pagalbą įgyvendinant Lietuvos triatlono taurės IV etapą Veisiejuose.

Triatlono dalyviai varžėsi trijose distancijose. Žiūrovai varžybas galėjo stebėti keliose miestelio vietose. Distancijos prasidėjo plaukimu „Ančios“ ežere, išlipus iš ežero dalyviai  pasiekė  tranzito zoną parke ir Dariaus ir Girėno gatve važiavo  dviračiais iki „Snaigyno“ ežero ir atgal. Trečiojo etapo - bėgimo - trasa prasidėjo Veisiejų miesto parke, ir tęsėsi liepų ir žvejų gatvėmis. Dalyviai finišavo miestelio parke, prie estrados, kur visų laukė puiki nuotaika ir palaikymo komandos.

Lazdijų rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą