Buvę moksleiviai jėgas išbandė krepšinio aikštelėje

Lazdijų rajono savivaldybės Šeštokų mokykloje įvyko pirmasis buvusių šios mokyklos mokinių 3x3 krepšinio turnyras, skirtas Lazdijų rajono savivaldybės mero Artūro Margelio taurei laimėti.

Kūno kultūros vyr. mokytojas Vaidas Jasevičius, jau aštuonerius metus organizavęs buvusių mokinių turnyrą Lazdijų r. Krosnos mokykloje, šiais metais krepšinio aistruolius sukvietė ir į Šeštokus.

Savivaldybės meras džiaugėsi, kad jaunuoliai noriai sugrįžo į savo buvusią mokyklą, subūrė bendraminčių komandą ir prasmingai leidžia laiką sportuodami, būdami su draugais. Be to, savivaldybės vadovas Artūras Margelis dėkojo turnyro iniciatoriui kūno kultūros vyr. mokytojui Vaidui Jasevičiui ir linkėjo, kad tai būtų ne paskutinis, o vis gausesnis ir daugiau krepšininkų suburiantis krepšinio turnyras.

Turnyre dalyvavo net 5 komandos – 15 vaikinų, kovojusių dėl nugalėtojų titulo. Po labai atkaklios kovos paaiškėjo, kad pirmąją vietą nugalėjo komanda „Neišsimiegoję“, antroji vieta atiteko komandai „Vytautas“, tretieji liko – „Mari Mar“. Baudų konkurso nugalėtoju tapo Dinas Armalis, tritaškių konkurso nugalėtoju – Daivaras Dadurka, o po ilgų diskusijų, naudingiausiu turnyro žaidėju tituluotas Aurimas Botyrius. Komandos prizininkės apdovanotos medaliais ir diplomais, nugalėtojai puikavosi gražuole turnyro taure.

Lazdijų rajono savivaldybės informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą