Alytaus poliklinikoje atnaujinamas planinių ambulatorinių paslaugų teikimas

Informuojame, kad remiantis LR Vyriausybės 2020-04-29 d. nutarimu Nr. 428, Alytaus poliklinikoje atnaujinamas planinių ambulatorinių asmens sveikatos priežiūros paslaugų teikimas.

Prioritetas teikiamas nuotolinėms paslaugoms (vaistų ir medicinos pagalbos priemonių išrašymui, elektroninių nedarbingumo pažymėjimų išdavimui ir tęsimui, šeimos gydytojo, gydytojo specialisto, slaugytojo konsultacijoms, gydytojų tarpusavio konsultacijoms, būtinųjų tyrimų paskyrimui). Tiesioginis kontaktas su pacientu bus tik tuomet, kai paslaugos neįmanoma suteikti nuotoliniu būdu.

Planinės odontologijos paslaugos dar neteikiamos.

REGISTRACIJA:

Skambinkite tel. 8 315 36603 ir registruokitės nuotolinei šeimos gydytojo / slaugytojo arba gydytojo specialisto konsultacijai.
Jeigu nuotolinės konsultacijos metu šeimos gydytojas ar slaugytojas nusprendžia, kad Jums reikalinga tiesioginio kontakto su šeimos gydytoju konsultacija, tada pats gydytojas arba slaugytojas Jus užregistruos vizitui.
Jeigu nuotolinės konsultacijos metu šeimos gydytojas specialistas nusprendžia, kad Jums reikalinga tiesioginio kontakto su gydytoju specialistu konsultacija, tada pats gydytojas specialistas Jus užregistruos konsultacijai.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad į polikliniką atvykti likus ne daugiau nei 10 min. iki paskirto vizito laiko (esant būtinybei – ne daugiau kaip vienas lydintis asmuo), būtinai su apsauginėmis priemonėmis, t.y. apsaugine veido kauke ir pageidautina su pirštinėmis. Laukdami patekimo į polikliniką ir poliklinikos viduje vienas nuo kito laikytis saugaus 2 metrų atstumo.
Prie poliklinikos įėjimo Jums bus pamatuojama temperatūra. Karščiuojantys daugiau kaip 37°C pacientai į poliklinikos patalpas neįleidžiami. Pacientams nurodoma kreiptis nuotoliniu būdu į šeimos gydytoją dėl tolimesnių rekomendacijų.
Įėjus į polikliniką būtina dezinfekuoti rankas.
Poliklinikos viduje liftu vienu metu gali naudotis tik vienas pacientas (esant poreikiui – ne daugiau kaip vienas lydintis asmuo).
Tolimesnę informaciją sekite mūsų facebook puslapyje arba poliklinikos tinkalalpyje www.apoliklinika.lt

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą