Karjeros diena Simno gimnazijoje

Simno gimnazijoje vyko „Karjeros diena“. I ag kl. mokiniai lankėsi Simno specialiojoje mokykloje, kur galėjo susipažinti su kineziterapeuto specialybe. Kūno kultūros mokytoja ir profesionali kineziterapeutė Aldona Mikulskienė papasakojo apie savo specialybę, pravedė gydomosios gimnastikos užsiėmimą.

Po to gimnazistai apsilankė Simno vaikų darželyje, susipažino su auklėtojo profesija. II g klasės mokiniams vyko užsiėmimai su Metelių regioninio parko lankytojų centro administratoriumi Artūru Pečkiu. Jis mokinius supažindino su parko veikla ir ten dirbančių specialistų profesijomis. Mergaitėms savo profesijos vingrybes pristatė buvusi gimnazijos mokinė Iveta Tarasevičiūtė. Ji papasakojo apie visažistės – kirpėjos specialybę, pamokė, kaip skoningai pasidažyti vakarui ir koks makiažas dera mokykloje. III g-IV g klasių moksleiviai bendravo su Aleksandro Stulginskio, Kauno technologijos universitetų atstovais. Studijų programas pristatė Alytaus kolegija.

„Džiaugiamės renginiu, padedančiu mokiniams planuoti savo ateitį. Dėkojame svečiams už galimybę iš arčiau susipažinti su įvairiomis profesijomis“ ,– sako Simno gimnazijos pedagogai.

Simno gimnazijos informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą