Eilėraščių konkursas "Tau, vaikuti, dovanoju"

Kovo 30 dieną „Drevinuko" mokykloje-darželyje vyko eilėraščių  konkursas „Tau, vaikuti, dovanoju“ skirtas poeto A. Matučio 100 metinėms paminėti. Susirinko gausus būrys Alytaus miesto pradinukų, kurių lūpose skambėjo gražiausios poeto eilės. 1-2 klasių grupėje I - ąją vietą laimėjo Gabrielė Bujytė iš „Drevinuko“ mokyklos - darželio, II – ąją vietą - Austėja Skrabulytė iš Senamiesčio pradinės mokyklos, III - iąją vietą - Ūla Majauskaitė iš Dainavos progimnazijos. 3-4 klasių grupėje I – ąją vietą laimėjo Saulė Navickaitė iš Likiškėlių progimnazijos, II - ąją vietą - Gabrielius Sartanavičius  iš „Volungės“ progimnazijos, III - iąją vietą - Vakarė Gruzinskaitė iš „Sakalėlio“ pradinės mokyklos. Nominaciją už išraiškingiausią eilėraščio deklamavimą komisija skyrė Mindaugui Kačinskui iš „Drevinuko“ mokyklos-darželio, už kalbos taisyklingumą Urtei Jurkonytei iš Dainavos progimnazijos. Nuoširdžiai dėkojame mokytojoms, kurios paruošė vaikus konkursui. Mokiniai buvo apdovanoti diplomais, padėkomis ir simbolinėmis dovanėlėmis.

Dėkojame konkursą pradėjusioms priešmokyklinės Pelėdžiukų grupės mergaitėms Ugnei ir Violetai Almai, 4A klasės mokinei Emilijai už nuostabiai atliktą kūrinį kanklėmis bei dramos studijos „Drevinukas“ jauniesiems aktoriams už „Molinukų“ pasakas. Ačiū komisijos narėms: Aušrai Paulėkienei, Svetlanai Žadeikienei ir Dainai Krukonienei.

Renginio iniciatorės ir organizatorės „Drevinuko“ mokyklos – darželio pradinių klasių mokytojos Vilma Čeplevičienė ir Rugilė Čirienė

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą