Gero Jums skrydžio!

Liepos 13 d. į Alytaus šv. Benedikto gimnazijos aktų salę gužėjo XVI abiturientų laida, jų tėveliai, gimnazijos administracija, mokytojai, Alytaus miesto valdžia ir kiti svečiai. Šią dieną įteikiami atestatai 53 gimnazijos abiturientams.

Šventės vedėjai Rokas Berškys ir Samanta Karčiauskaitė pakvietė renginį pradėti Lietuvos respublikos himnu. Po keleto vedėjų žodžių apie skrydį iš vaikystės lizdo, skambėjo Ugnės Kazočiūnaitės daina apie kiekvienam nutiestą geltonų plytų kelią. Gimnazijos direktorė Loreta Šernienė džiaugėsi šia nuostabia kūrybiškų asmenybių laida ir linkėjo mokytis visą gyvenimą iš pačių geriausių...

Alytaus miesto savivaldybės meras Vytautas Grigaravičius įteikė atestatus šauniems abiturientams, gavusiems aukščiausius – 100 balų – įvertinimus. Šiemet jų septyni. Trys mokiniai gavo net po du šimtukus.

Martyno Aliulio (IVa) 2 šimtukai - anglų kalbos (tarptautinis egzaminas) ir informacinių technologijų - mokytojos Birutė Gudleikienė, anglų kalbos mokytoja metodininkė, ir Renata Janulienė, informacinių technologijų mokytoja metodininkė. Martynui taip pat įteiktas brandos atestatas su pagyrimu.

Emilio Baliukonio (IVb) irgi 2 šimtukai - anglų kalbos ir informacinių technologijų - mokytojos Birutė Gudleikienė, anglų kalbos mokytoja metodininkė, ir Renata Janulienė, informacinių technologijų mokytoja metodininkė. Emiliui taip pat įteiktas brandos atestatas su pagyrimu.

Dar viena mokinė, puikiai pademonstravusi savo žinias ir pelniusi du šimtukus, – Gabija Dirsytė (IVa). Šimtuku įvertintos lietuvių kalbos ir literatūros žinios - mokytoja Roma Danisevičienė, lietuvių kalbos mokytoja metodininkė, ir anglų kalbos - mokytoja Birutė Gudleikienė, anglų kalbos mokytoja metodininkė.

Puikiai laikyti anglų kalbos tarptautinį egzaminą sekėsi Gintarui Marčiukoniui (IVb), Skaistei Sūdžiūtei (IVa), Kamilei Vadeikaitei (IVa), valstybinį brandos - Saulei Silvanavičiūtei (IVa). Šių mokinių mokytoja Kristina Jankauskaitė, anglų kalbos mokytoja metodininkė.

Į sceną buvo kviečiami mokinių tėveliai ir mokę mokytojai, šventę tęsė „Alemanos“ šokėjai Gustas Kirkliauskas ir Žymantė Bernatavičiūtė. Sveikinimo žodį tarė Alytaus šv. Angelų Sargų parapijos klebonas Arūnas Užupis. Gimnazijos direktorė įteikė atestatus likusiems abiturientams.

Su abiturientais atsisveikino ir jų auklėtojos, linkėdamos susikurti savo gyvenimus, būti laimingiems, ir priminė, kad visada bus laukiami. Skambant dainai „Apkabink dar“ visi išsiskirstė. Gero Jums skrydžio!

Alytaus šv. Benedikto gimnazijos informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą