Kviečiame į civilinės saugos mokymo kursus

 

Pradedama registracija į 2019 metais Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie Vidaus reikalų ministerijos Ugniagesių gelbėtojų mokyklos organizuojamus civilinės saugos mokymo kursus valstybės ir savivaldybių institucijų ir įstaigų, kitų įstaigų ir ūkio subjektų vadovams arba jų įgaliotiems asmenims, valstybės tarnautojams ir darbuotojams. Dalis kursų organizuojama ne tik kontaktiniu, bet ir nuotoliniu arba mišriu būdu.
Norinčius mokytis pagal civilinės saugos mokymo programas, patvirtintas Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie Vidaus reikalų ministerijos direktoriaus 2014 m. rugsėjo 24 d. įsakymu Nr. 1-348 ir 2018 m. spalio 2 d. įsakymu Nr. 1-356, prašome adresu www.ugm.lrv.lt (nuoroda ,,Mokymai“, ,,Civilinė sauga“) pasirinkti kurso datą ir pateikti užpildytą paraišką elektroniniu paštu atsakingam už kursų organizavimą asmeniui arba paštu adresu: Ugniagesių gelbėtojų mokyklos Mokymo skyrius, R. Jankausko g. 2, LT-04310 Vilnius.
Registruotis galima iš anksto visiems metams arba konkretiems kursams, bet ne vėliau kaip likus 5 darbo dienoms iki kursų pradžios.
Dėl papildomos informacijos prašome kreiptis į Ugniagesių gelbėtojų mokyklos atstovus, atsakingus už kursų organizavimą tel. (8 5) 238 1368.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą