Diena siejama su teisingumo atkūrimu

Nieko nėra pastovesnio už laikina. Neblogai būtų apie tai dažniau šiandien prisiminti, nes šios dienos pažadai, įsipareigojimai taps svarbūs ilgam, be to, juos teks įvykdyti. Tad lengvabūdiškiems asmenims diena gali atnešti nemenkų problemų ateityje, na, o tiems, kurių pareigos jausmas išlavintas ir didelis įdirbis, – naudingas metas. Diena siejama su teisingumo atkūrimu. Tai savotiškas sąžinės teismo metas, tad jei norite jaustis ramiai, pasistenkite grąžinti skolas (bent dalį), įvykdyti netesėtus pažadus, atlikti užmirštus darbus. Jei nesuskubsite to padaryti patys, gyvenimas gali pareikalauti tuo užsiimti. Kas jums (ir nuo jūsų) priklauso, šiandien atlikite kaip dera. Taip pat svarbu nemeluoti, neduoti pažadų, kurių negalėsite įvykdyti, – prieš įsipareigodami gerai pamąstykite, ar pavyks tesėti žodį. Diena gera svarbiems dalykiniams susitikimams (tik ne su naujais žmonėmis), taip pat dokumentams tvirtinti. Tik gerai apgalvokite įsipareigojimus, pažadus – juos teks įvykdyti. Beje, šiandien duotomis ištikimybės priesaikomis galima tikėti. Tiks priimti ilgalaikius sprendimus darbe. Palankus metas kelionėms (ypač komandiruotėms), susitikimams su užsieniečiais darbo reikalais. Beje, netiks kurti ilgalaikių planų – atidėkite tai kinų Naujųjų metų sutikimui vasario 4-ąją, vėlyvam vakarui. Kita vertus, gerai ieškoti klaidų ankstesniuose projektuose – bus akivaizdu, kas nerealu, neįgyvendinama.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Jei sapnas ryškus, įsimenantis, realistiškas, pildysis taip, kaip matėte, tiesa, tai gali įvykti net po kelerių metų.

Sapnai buvo reikšmingi ieškantiems antrosios pusės, tad jei regėjote patrankos šūvį ir net jį girdėjote, tai reiškia vestuves; auskarai – sėkmė meilės srityje; žiedas – laimė santuokoje. Jei buvote tik su naktiniais marškiniais, ir dar suplyšusiais ar nešvariais, – kompromituojantis meilės ryšys; jei skambėjo įkyri, besikartojanti muzika – vienpusiška meilė; varpų skambėjimas – svarbus įvykis, grybauti – pinigai. Vanduo – sėkmė, pinigai, apdovanojimai; dangus, skaidyti danguje – sveikata; drabužiai, juos matuotis – kelionė, geros permainos, tačiau žvėrys – nelaimė; šunį glostyti – draugo, artimo žmogaus išdavystė; katinas – vagystė, apgaulė, paukščiai – bloga žinia; blogai buvo regėti kraują, ką nors sapne laužyti, mušti, plėšyti, draskyti.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei daug plaukų išsipeštų, pamesti akmenį iš žiedo, jei laikrodis sustotų.

Geras ženklas: rasti ar gauti dovanų pasagą, virvutę, ypač užmegztą, juostelę, diržą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus aktyviai veiklai, spręsti juridines problemas; palankios spalvos – balta, geltona, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Toli matote, daug suprantate ir gana aiškiai nutuokiate, kuria linkme judėti. Kad ir su kuo bendrautumėte, kad ir ką girdėtumėte, labiau gilinkitės į reikalo esmę, į dalykus, apie kuriuos nutylima, garsiai nesakoma. Geras laikas aptarti jūsų reikalo finansavimą su įtakingais asmenimis. Palankios komandiruotės, susitikimai su užsieniečiais. Būkite atidesni užsieniečių, aukštų pareigūnų nuomonei, pasiūlymams – per juos ateis sėkmė. Gera diena vykti į tolimas komandiruotes.

Jautis (04 21–05 20). Kasdieniame gyvenime jūsų nerimas kiek perdėtas. Verta kreiptis pagalbos į senus draugus – labiau jais pasikliaukite. Nors iš esmės diena palanki ir naudinga (būsite darbingi, išradingi, drąsūs), jausitės nekaip: būsite įsitempę, linkę įtarinėti, niršti. Tad neskubėkite reikšti savo nuomonę, apsispręsti, kol nenusiraminsite, kitaip galite neteisingai įvertinti situaciją, be reikalo susikivirčyti su artimu žmogui, kaimynu, giminaičiu ar kolega, darbo partneriu.

Dvyniai (05 21–06 21). Ne viskas jūsų valioje, tačiau aplinkybės jums palankios. Labiau orientuokitės į partnerių, sutuoktinio nuomonę, kvieskitės į pagalbą bičiulius. Tai geras laikas ieškoti partnerių, rėmėjų. Nesiimkite rimto reikalo, jei jūsų nepalaikys sutuoktinis, tėvai, jei tam priešinsis įtakingas asmuo. Beje, šiuo metu pastabos, kritika neleis atitrūkti nuo realybės, tad labiau įsiklausykite į viršininkų, sutuoktinio nuomonę. Tvirtinkite bendradarbiavimo ryšius. Geras laikas spręsti teisines problemas.

Vėžys (06 22–07 22). Šiandien būsite energingi ir nesunkiai įsitrauksite į darbus. Tai nebus tuščia, nes daug suspėsite. Gera proga tvarkyti užvilkintą reikalą, spręsti seną konfliktą darbe. Galite gauti neblogų dalykinių pasiūlymų – juos verta priimti. Beje, imkitės visų darbų, kuriuos užkraus vadovybė, – būsite pastebėti, įvertinti. Tinka su vadovybe aptarti jūsų veiklos perspektyvas. Tiesa, neskubėkite įsipareigoti – vėliau jus gali persekioti netesėtas žodis. Palanki diena gydymosi kurso pradžiai.

Liūtas (07 23–08 22). Geras metas – išspręsite net sudėtingiausias problemas veikloje bei asmeniniame gyvenime. Jei reikia, imkitės iniciatyvos nedvejodami. Padaugės ne tik aiškumo, bet ir idėjų. Jums nestigs praktiško įžvalgumo – rasite išeitį iš bet kokios situacijos. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti, tiesa, greitos naudos nebus. Palanku užsiimti įvairiomis savo atžalų problemomis. Tai romantiškas metas, gali megztis tarnybinis romanas.

Mergelė (08 23–09 22). Būtina nusiraminti: pasistenkite dėkingai priimti gyvenimą tokį, kokį turite. Verta užsiimti sunkiais, nemaloniais, privalomais darbais namuose. Palanku tvarkyti paveldėjimo reikalus. Darbe nereikėtų persidirbti. Šios dienos susitikimai, pokalbiai bus daug kuo naudingi – tarkitės, derėkitės, prašykite, pasirašinėkite ilgalaikius susitarimus. Neblogas metas apgalvotiems finansiniams susitarimams, sandoriams tvirtinti. Tinka reikalauti ir skolos grąžinimo iš draugo ar giminaičio.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nieko nėra atsitiktinio, tad nepraleiskite pro ausis jokios informacijos, su jumis nesusijusios nuogirdos. Ir pasistenkite daugiau nuveikti – tai sėkminga diena. Palanku tvarkyti skubius reikalus, bendrauti su svarbiais asmenimis. Tinka pasirašinėti atsakingus darbo dokumentus, aptarti su šefu jūsų finansines perspektyvas – duotą pažadą jam teks įvykdyti. Gera proga atvirai pasišnekėti su tėvais.

Skorpionas (10 24–11 22). Tai ramybės, paslapties metas – mokėkite laukti sau palankios akimirkos, nesikarščiuokite ir nesinervinkite be reikalo. Tyla bus veiksmingiausias argumentas. Šiuo metu net ir labai norėdami įvykių nepaskubinsite. Tinkamas laikas konfidencialiems susitarimams. Palankus metas sandoriams, finansinėms problemoms spręsti. Galite rasti vertingą daiktą, pamestus pinigus. Palanku tvarkyti piniginius ir turto reikalus, spręsti skolų klausimą.

Šaulys (11 23–12 21). Svarbius reikalus aptarkite su draugais, kvieskitės juos į pagalbą. Jei draugas jau seniai netesėjo jums duoto žodžio, puiki proga jam priminti, tačiau nenustebkite, jei ir jums prikiš neįvykdytą pažadą. Geras laikas užmegzti draugiškus, partneriškus ryšius – jie bus stabilūs. Spręskite aktualias problemas, susitikite su reikalingais žmonėmis – dabar viskas susiklostys jūsų naudai. Būkite atidūs gautiems pasiūlymams, pamokymams bei išgirstai informacijai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Dirbtinai neskubinkite situacijos, įvykių – nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Ir labiau tikėkite tuo, ką sako jūsų tėvai bei draugai, su kuriais daug metų bendraujate. Būkite atidūs išgirstoms pastaboms, naujienoms, tik neskubėkite imtis atsakomųjų veiksmų. Šiandien verta mąstyti, o veikti dar neskubėkite, atidėkite svarbius žingsnius kitai savaitei. Vakaras palankus susitikimams su senais draugais.

Vandenis (01 20–02 18). Būsite itin sumanūs, išradingi, tad galite sugalvoti kai ką labai naudingo bei reikalingo dėl karjeros, pripažinimo visuomenėje ir pan. Tikėkite savimi, tuomet viskas sklandžiai susiklostys. Kita vertus, šiandien galite sulaukti rimtos pagalbos iš seno draugo – verta pasišnekėti apie tai, kas jus slegia. Tai sėkmingas metas ir asmeninėms problemoms spręsti, ir svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti, ypač jei tai susiję su užsieniečiais, kelionėmis ar veiklos plėtimu. Tinkama diena ieškoti pamesto daikto ar dokumento. Gera proga kviesti draugus į talką.

Žuvys (02 19–03 20). Tinkamas laikas pokalbiui su viršininku ar aukštu asmeniu, apsispręsti dėl karjeros. Būkite ryžtingesni siekdami savo tikslo, nors gali stigti noro bei jėgų. Verta tvarkyti atsakingus dalykinius, verslo reikalus. Beje, tai tinkama proga rasti bendrą kalbą su šefu (galima aptarinėti jūsų finansinę perspektyvą), taip pat su tėvais – siekite, kad jie taptų jūsų sąjungininkais. Tik mažiau pasakokite žmonėms apie jūsų reikalus, dalykinius ketinimus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą