Kviečiame paskubėti teikti paraiškas paramai už papildomą bičių maitinimą (cukrų) gauti 2020 m.

Primename, kad prieš teikiant paraišką, duomenys apie turimą bičių šeimų skaičių, turi būti atnaujinti VMVT (Valstybinėje maisto ir veterinarijos tarnyboje) ir cukrus arba invertuotas sirupas įsigytas einamaisiais metais iki paramos paraiškos pateikimo dienos (įskaitytinai).

Paraiškas galima teikti savivaldybių administracijose pagal gyvenamąją vietą kartu su reikalingais dokumentais. Išlaidų apmokėjimo įrodymo dokumentai gali būti – kasos aparato kvitas, sąskaita faktūra kartu su kasos aparato kvitu, mokėjimo nurodymas, pinigų priėmimo kvitas, kasos pajamų orderio kvitas ir kiti dokumentai, kuriuose informacija apie prekės pavadinimą, pirkimo datą, mokėjimo sumą  įrodant, kad pagal išlaidų pagrindimo dokumentus buvo atliktas mokėjimas.

Už vieną bičių šeimą galima gauti iki 5,79 Eur dydžio kompensaciją įprastiniam cukrui. Ekologiškam cukrui arba invertuotajam cukraus sirupui įsigyti ir ne daugiau kaip 11,58 Eur dydžio kompensaciją galima gauti už ekologinės gamybos ūkio sertifikuotą bičių šeimą.

Turintieji daugiau kaip 150 bičių šeimų į paramą pretenduoti negali.

Paraiškas kviečiame teikti iki 2020 m. rugsėjo 15 d. Pavėlavę pateikti dėl svarbios priežasties, gali ją pateikti iki einamųjų metų rugsėjo 29 d. (įskaitytinai).

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą