Nuotraukos autorius: D.Umbraso nuotr.

„Regitra“ turi staigmeną: keisis automobilių numerių išvaizda

VĮ „Regitra“ turi naujienų planuojantiems registruoti automobilį.  Dar spalio 18 d. „Regitra“ buvo paskelbusi atvirą konkursą, kuriuo, atsižvelgdama į poreikį, siekė įsigyti apie milijoną registracijos numerio ženklo plokštelių bei sudaryti 36 mėnesių sutartį su konkursą laimėjusiu tiekėju. Prieš tai buvęs vienas pirkimas buvo išskaidytas į du: numerių gamybos ir jų utilizavimo. Konkursą dėl valstybinio registracijos numerio ženklo plokštelių ir lentelių su valstybiniu registracijos numeriu pirkimo laimėjo UAB „Baltic Sign“. Įmonė pasiūlė 34 proc. mažesnę kainą nei kitų konkurso dalyvių kainų vidurkis. Atrodys paprasčiau  Lietuvos standartizacijos departamentui nusprendus panaikinti valstybinio registracijos numerio standartą, „Regitra“ išreiškė pageidavimą iš esmės atnaujinti valstybinio registracijos numerio plokštelių reikalavimus. Naujuose reikalavimuose atsirado didesnė tolerancija šrifto paklaidoms, atspindinčios plėvelės vandens ženklams bei kt. Taip pat atsisakyta hologramos lipdukų nuolatinės registracijos numerio ženklų plokštelėse. „Regitros“ teigimu, naujieji techniniai valstybinio registracijos numerio ženklų reikalavimai plokštelėms buvo rengiami itin kruopščiai ir atsakingai, kad būtų užtikrintas aukštas apsaugos lygis, atsisakant šiandien nebeaktualių ir perteklinių reikalavimų. Nauji reikalavimai įsigalios nuo 2018 m. balandžio 1 d. „Atnaujindami valstybinio numerio ženklų reikalavimus, siekėme sudaryti tokias sąlygas, kad konkurse dalyvautų daugiau tiekėjų ir galėtume savo klientams pasiūlyti kuo patrauklesnes kainas. Abu išsikelti uždaviniai įgyvendinti su kaupu“, – sako „Regitra“ Veiklos departamento direktorius Darius Jurgutis.

Žada mažinti kainą Atvirame konkurse dalyvavo 4 įmonės: UAB „Baltic Sign“, UAB „Lodvila“, UAB „NBCS“ ir EHA Hoffmann International GmbH. Laimėtojai buvo renkami remiantis mažiausios kainos kriterijumi. UAB „Baltic Sign“ pasiūlė 34 proc. mažesnę kainą nei kitų tiekėjų kainų vidurkis. „Šiandien pasakyti, kiek konkrečiai atpigs bendrojo naudojimo valstybinio registracijos numerio ženklai, sunku, nes dar neįvyko plokštelių utilizavimo pirkimas. Tačiau pirminiais skaičiavimais galime prognozuoti, jog kitų metų antroje pusėje savo klientams galėsime pasiūlyti mažesnes kainas“, – teigia D. Jurgutis. Per 2016 m. įmonė buvo įsigijusi 406 555 vienetus ženklų plokštelių, iš jų bendrojo naudojimo – 396 183, diplomatinių – 221, laikinųjų numerio ženklų plokštelių – 2 909, istorinių transporto priemonių – 399, elektromobilių – 460, lengvųjų automobilių taksi – 2 992, lentelių su valstybiniu registracijos numeriu (dviračių vežimui) – 3 391.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

  • Susan Benson
    prieš 47 minučių
    Sveiki, ponios ir ponai, ar jums reikalinga finansinė pagalba? Aš Susan Benson. Esu skolintojas, taip pat finansų konsultantas.

    Ar jums reikia verslo paskolos, asmeninės paskolos, hipotekos paskolos ar paskolos, kad užbaigtumėte savo projektą? jei jūsų atsakymas yra teigiamas, rekomenduosiu kreiptis į mano įmonę. Mes teikiame visų rūšių paskolų paslaugas, įskaitant ilgalaikes ir trumpalaikes paskolas. Norėdami gauti daugiau informacijos, parašykite mums el. Paštu: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) arba parašykite man žinutę tiesiogiai „WhatsApp“ telefonu: +447903159998 ir gaukite atsakymą akimirksniu.

    Mes esame išsami finansinių paslaugų įmonė ir esame pasiryžę padėti jums įgyvendinti visus jūsų siekius. Mes specializuojamės teikdami struktūrizuotus finansinius sprendimus asmenims ir įmonėms efektyviausiu ir greičiausiu būdu.

    Štai keletas priežasčių, kodėl turėtumėte kreiptis į mus dėl paskolos;
    * Patogumas - galite kreiptis dėl paskolos bet kada ir bet kur.
    * Lanksti suma - jūs nusprendžiate, kiek norite pasiskolinti.
    * Greitas tiesioginis finansavimas - gaukite paskolą per 24 valandas po patvirtinimo.
    * Lanksti palūkanų norma - prieinama 3% palūkanų norma.
    * Aukštos patvirtinimo normos
    * Lankstus grąžinimas - jums suteikiama galimybė pasirinkti grąžinimo datą kas savaitę, mėnesį ar metus 1–30 metų laikotarpiui.
    * Paprasta internetinė programa.
    * Asmeninės konsultacijos ir patirtis.
    * Jokių paslėptų mokesčių

    Nepraraskite galimybės dėl lėšų trūkumo. Susisiekite su mano įmone dabar, mes galime jums padėti paskolai gauti, nes mes padėjome daugybei asmenų ir organizacijų, kurios visame pasaulyje susidūrė su finansiniais sunkumais

    Norėdami gauti daugiau informacijos apie mūsų paskolos pasiūlymą, maloniai atsiųskite mums paskolos prašymą šiuo el. Pašto adresu sunshinefinancialgroupinc@gmail.com arba „WhatsApp“ telefonu +447903159998

    Tarpininkai / konsultantai / brokeriai kviečiami atvesti savo klientus ir yra 100% apsaugoti. Visiškai pasitikėdami dirbsime visų dalyvių labui.

Parašykite komentarą