Kviečiame maisto vagonėlius į Jaunimo parką

Alytaus miesto savivaldybė kviečia maisto vagonėlius prekiauti Alytaus Jaunimo parke ir kasdien džiuginti parko bendruomenę skaniu maistu ir užkandžiais. 

Alytaus Jaunimo parkas – nuostabus traukos centras, kuriame gera ir jaunam, ir vyresniam, aktyvaus laisvalaikio mėgėjui ir tam, kuris ieško ramybės gamtos prieglobstyje. Veiklos užtenka visiems,  įrengtos vaikų žaidimų aikštelės, šachmatų, tinklinio, lauko treniruoklių, riedlenčių, parkūro aikštelės, dviračių kalnelių trasa, šunų aikštelė. Šiandien Jaunimo parke gausu ne tik gėlynų, įrengtų dviračių ir pėsčiųjų takelių, šurmuliuoja ir išdykauja vaikai bei jaunimas. 

Jaunimo parke kasdien galima sutikti daugybę gyventojų, kurie leidžia savo laisvalaikį čia įrengtose erdvėse, todėl jie labai apsidžiaugtų, jeigu čia atsirastų maisto vagonėlių. Jaunimo parko bendruomenė mielai paragautų mėsainių, picų, sumuštinių ar kitų patiekalų. 

Yra vienintelė sąlyga: kad būtų prekiaujama 6 dienas per savaitę, nes norime mėgautis skaniu ir kokybišku gatvės maistu!  
 
Daugiau informacijos el. p. egle.janusauskiene@alytus.lt arba tel. (8 315) 55 121.

AMS, Verslo skyriaus informacija

Komentarai

  • alexander castro
    prieš 7 minučių
    Ar jums reikia 100% finansų? Galiu sutvarkyti jūsų finansinius poreikius dėl 3% palūkanų normos apatinės nugaros dalies. Kad ir kokiomis aplinkybėmis dirbtumėte savarankiškai, išėję į pensiją, turite prastą kredito reitingą, mes galime padėti. lankstus grąžinimas, susisiekite su mumis:
    asdaservices24@gmail.com
    Pateikite paraišką dėl visų tipų paskolų ir gaukite pinigų skubiai!
    * Franšizės pradžia
    * Verslo įsigijimas
    * Verslo plėtra
    * Kapitalas / infrastruktūros projektas
    * Komercinio nekilnojamojo turto pirkimas
    * Sutarties vykdymas
    * Prekybos finansavimas ir kt.
    Pagarbiai

Parašykite komentarą