Parama verslo pradžiai

Užimtumo tarnyba kviečia teikti paraiškas dėl paramos verslui kurti. Jos bus priimamos 30 kalendorinių dienų, o finansinę paramą gaus tie pradedantieji verslininkai, kurių veikla bus orientuota į skaitmeninės ir žaliosios transformacijos tikslus, skatins žiedinę ekonomiką ir (ar) mažins COVID-19 ligos (koronaviruso infekcijos) poveikį. Paraiškos bus priimamos nuo birželio 29 d. iki liepos 28 d. tik per administracinių ir viešųjų paslaugų portalą „Elektroniniai valdžios vartai“. Kitu būtu pateiktos paraiškos nebus nagrinėjamos.

Paramai verslui kurti bus naudojamos Ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo priemonės lėšos. Bus finansuojami tik tokie projektai, kurie padės įgyvendinti skaitmeninės ir žaliosios transformacijos tikslus, skatins žiedinę ekonomiką ar mažins COVID-19 ligos (koronaviruso infekcijos) poveikį.

Paraiškoje vienos planuojamos darbo vietos subsidijos dydis negali viršyti 31,00 Lietuvos Respublikos Vyriausybės patvirtintos minimaliosios mėnesinės algos dydžių sumos (šiuo metu iki 26040 eurų).

Užimtumo tarnyba, paskelbus paraiškų atranką, organizuos paramos verslui kurti mokymus.

Plačiau: https://uzt.lt/darbo-ieskantiems/paramos-priemones/parama-verslo-kurimui/86 

Verslo skyriaus informacija

Komentarai

  • ¿Necesita 100% de financiación?
    prieš 54 minučių
    Ar jums reikia 100% finansų? Galiu sutvarkyti jūsų finansinius poreikius dėl 3% palūkanų normos apatinės nugaros dalies. Kad ir kokiomis aplinkybėmis dirbtumėte savarankiškai, išėję į pensiją, turite prastą kredito reitingą, mes galime padėti. lankstus grąžinimas, susisiekite su mumis:
    asdaservices24@gmail.com
    Pateikite paraišką dėl visų tipų paskolų ir gaukite pinigų skubiai!
    * Franšizės pradžia
    * Verslo įsigijimas
    * Verslo plėtra
    * Kapitalas / infrastruktūros projektas
    * Komercinio nekilnojamojo turto pirkimas
    * Sutarties vykdymas
    * Prekybos finansavimas ir kt.
    Pagarbiai
  • loan Offer
    prieš 59 minučių
    I am a private money lender that give out fast cash no collateral required. all cash amounts and currencies, if interested TO started no matter your location http://sumitilendinghome.in (WhatsApp) number +918131851434 sumitihomelend@gmail.com Mr. Damian Sumiti

Parašykite komentarą