Pritarta investicijų sutarčiai su UAB „Durga“

Šiandien Alytaus miesto savivaldybės taryba pritarė investicijų sutarčiai su UAB „Durga“. Šiai įmonei bus išnuomotas žemės sklypas Lankų g. 14, Alytuje, ir bus leista naudotis pramonės paskirties pastato su administracinėmis patalpomis projektu. Projektą įmonė vėliau turės grąžinti miesto savivaldybei.

Prašymą išnuomoti žemės sklypą Alytaus pramonės parke savivaldybė iš UAB „Durga“ gavo 2020 m. kovo 6 d. Objektą norima įrengti kuo skubiau, nes nuo balandžio 13 d. Kauno teritorinė muitinė nutraukė muitinės krovinių posto veiklą Naujojoje g. 140, Alytuje. Šiuo metu muitinės tikrinimas atliekamas Santaikos g. 26D, Alytuje.

Siekdama išsaugoti Alytaus miesto verslo įmones, kurioms reikalingas muitinės procedūrų įforminimas ir kurios dėl papildomų logistikos išlaidų gali perkelti veiklą į kitus miestus, Alytaus miesto savivaldybė prisideda prie muitinės tikrinimo vietos įrengimo, leisdama naudotis Lankų g. 14 pastato statybos projektu.

Lankų g. 14 sklype bus pastatytas pramonės paskirties pastatas su administracinėmis patalpomis. Pastato projektu investuotojas galės naudotis tik kol vyks statybos, jis vėliau projektą turės grąžinti Alytaus miesto savivaldybei. Statybų metu investuotojas numato nekeisti pastato išorės. Taip pat investuotojas dvigubai praplės automobilių stovėjimo aikštelę.

Administracinėse patalpose dirbs muitinės pareigūnai ir muitinės tarpininko paslaugas teikiantys UAB „Durga“ darbuotojai. Iš viso administracinėse patalpose bus įrengtos 4 darbo vietos. Dalis sandėlio bus įrengta pagal Muitinės departamento patvirtintas taisykles (teritorija bus aptverta ir apšviesta, įrengta automobilių įvažiavimo ir išvažiavimo kontrolė).

Investuotojas įsipareigoja per 2 mėnesius nuo tarybos sprendimo pasirašyti sutartį, o per 12 mėnesių nuo sutarties pasirašymo dienos pradėti statybas žemės sklype ir įvykdyti ne mažiau kaip 30 proc. darbų. Kuomet bus pasiektas 100 procentinis statybos darbų įvykdymas, pramonės paskirties pastato su administracinėmis patalpomis statybos projektas turės būti grąžintas Alytaus miesto savivaldybei.

Sutartyje taip pat numatoma, kad veiklą reikės atlikti taip, kad ji atitiktų aplinkos apsaugą reglamentuojančių teisės aktų reikalavimus.

Investuotojas planuoja iš 3,6 ha panaudoti 2 ha savo veiklai vykdyti ir investuoti iki 1 500 000 Eur.

AMSA informacija

Komentarai

  • Patricia Conor
    prieš 31 minučių
    Esu labai laiminga, kad dr. Ilekhojie man padėjo sugrąžinti sielos draugę. Esu įsitikinęs, kad yra daug moterų, tokių kaip aš, kurios padarė viską, kas įmanoma, kad susigrąžintų savo vyrus. Aš atėjau čia pasakyti kiekvienai moteriai, kad nežiūrėtų daugiau, nes čia yra atsakymas. Aš visiškai manau, jei būtų buvę kokie penki rašybos raštai, pavyzdžiui, dr. Ilekhojie, pasaulis būtų buvęs geras. Aš ir mano vyras buvome atskirti 4 metams ir aš negalėjau susitvarkyti gyvenimo be jo. Aš pasinaudojau viskuo, kad jį susigrąžintum, bet aš nedirbau, kol perskaičiau daugybę liudijimų apie burtininką, vadinamą dr. Ilekhojie, ir apie tai, kaip jos darbas veiksmingas. yra. Iškart susisiekiau su ja ir ėmiausi žingsnių, kurių ji manęs paprašė, ir po 4 dienų mano buvęs skambino prašydamas atleidimo, kad jis nieko nenori, bet kad mane visam laikui grąžintų. Esu laiminga, kad radau gydytoją Ilekhojie. Tikiuosi, kad jums ji taip pat bus labai naudinga. Reikia pagalbos? „WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 ARBA el. Paštas: gethelp05@gmail.com

Parašykite komentarą