Palmiros horoskopas trečiadieniui, spalio 14 d.

Netiks kurti ilgalaikių planų, imtis naujų reikalų. Neskubinkite įvykių – jie dar labiau strigs. Nusiteikite ramiam, nuosekliam darbui, atsisakykite maksimalistinių ketinimų bei agresijos (visomis prasmėmis). Savistaba, savikontrolė padės išvengti galimų nelaimių. Nesierzinkite susidūrę su kliūtimis, reikalų vilkinimu – tai į naudą: kol kas reikia išlaukti šį itin sunkų metą (po 23 d. palengvės).

Itin blogas laikas vyrams, vadovams, politikams, aktoriams bei sportininkams, taip pat asmenims, dirbantiems su aštriais metaliniais instrumentais, ginklais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, – reakcija bus greita, bet netiksli. Labiau saugokite galvą (ypač nosį) – šių vietų traumos labiausiai tikėtinos. Galimi neaiškūs galvos skausmai, infarktai, insultai.

Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, smurto, įvairių avarijų tikimybė. Galite nukentėti ir nuo agresyvių žmonių ir nuo netvarkingos technikos. Taip pat nuo nekontroliuojamų meilės jausmų. Tai itin blogas laikas meilės santykiams aiškintis. O labiausiai šiomis dienomis reikėtų pasaugoti galvą bei širdį, ir ne vien perkeltine prasme.

Trečiadienį 4 val. Merkurijus ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis atbulinis, arba retrogradinis, judėjimas truks iki lapkričio 3 d. Kai Merkurijus juda atatupstas, lėtėja mąstymas, reakcija, atbunka pastabumas, silpnėja atmintis, bet stiprėja analitiniai sugebėjimai. Šiuo metu mažėja kontaktų, daugėja informacinės painiavos, klaidų rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus. Nederėtų skubėti žadėti, įsipareigoti. Dažniau pametami daiktai, dokumentai, padaugėja autoavarijų. Sunkesnis laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Tinka dirbti su sena informacija, kartoti pamirštas žinias. Nepatartina imtis nieko nauja – grįžkite prie senų dalykų.

Iš antradienio į trečiadienį gerai sapne skraidyti, jei kas nors vardu pašauktų. Svarbūs tik sapnai, regėti saulei tekant. Itin nepalanku sapne kristi, atsidurti po žemėmis – gresia sunki liga. Medžius kirsti – artimo žmogaus mirtis, valtimi plaukti – jūsų gyvybei gresia pavojus.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar saga ištrūktų – apsaugos praradimas, nuostoliai, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nužiūrėjimo požymis, nagą nusilaužti – muštynės, katastrofa, vandens ant kelių netyčia užsipilti – apkalbos, šmeižtas, šantažas.

Geras ženklas: rytą keliskart nusičiaudėti – sėkminga diena, jei kelis kartus vardu gatvėje kas nors pašauktų – sulauksite pagalbos, išvengsite klaidų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis sudėtingas, imkitės to, ką gerai žinote, baikite senus darbus; palankios visos spalvos, išskyrus labai tamsias bei juodą.

Avinas (03 21–04 20). Verčiau susidūrę su nesmagiais dalykais (dažniausia tai bus smulkmena), pagalvokite, kaip tai vertintumėte po metų. Ko gero, nė neprisimintumėte. Didelė traumų, avarijų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Saugokite save bei gerus santykius su tais, kuriuos mylite.

Jautis (04 21–05 20). Dabar toks laikas, kai net už nedideles klaidas brangiai sumokėsime. Neskubėkite vairuodami, taip pat sumažinkite įsimylėjimo karštį – padės tik saikas. Labiau pasaugokite vaikus. Nepriekaištaukite žmogui, kurį mylite.

Dvyniai (05 21–06 21). Mažiau kritikuokite – įgysite slaptų priešų. Būkite atidesni, švelnesni sutuoktiniui, tėvams, ypač mamai.

Vėžys (06 22–07 22). Tik ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite – nereikėtų daryti kategoriškų išvadų: galite suklysti ir teisdami, ir pateisindami ar džiaugdamiesi. Venkite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kieno nors kito teisumu.

Liūtas (07 23-08 22). Deja, jus bus lengva suklaidinti (piniginiuose ir turto reikaluose ypač) – likite prie savo ankstesnių nuostatų. Nepasiduokite daugumos nuomonei ar partnerių spaudimui. Visiškai netinka aiškintis santykių su antrąja pusę.

Mergelė (08 23–09 22). Ne laikas santykius aiškintis su artimaisiais, mylimu asmeniu. Būkite atidūs ir atsargūs kelyje. Venkite ginčų, konfliktų su teisėsaugos atstovais – nuostoliai bus visapusiški.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tikrinkite jums reikalingą informaciją – dėl šių dienų klaidų galite rimtai nukentėti. Būkite atidūs ir susikaupę, kad ir kuo užsiimsite. Dažniau ilsėkitės, stenkitės gerai išsimiegoti.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors nereikėtų tikėtis užuojautos, supratimo, kaip ir pažadų vykdymo iš sutuoktinio, mylimo žmogaus, būkite šiltesni savo porai, nepriminkite senų nuoskaudų ir neaptarinėkite esamų buitinių problemų.

Šaulys (11 23–12 21). Dirbkite atidžiau, atsargiau – netinkamiausiu metu ne tik viskas gali lūžti, gesti – gali atsiskleisti jūsų silpnosios vietos, klaidos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite apdairesni tvarkydami reikalus, jei jie susiję su juridiniais, finansiniais dalykais, politika. Gali tekti nervintis dėl išlaidų (tikėtina, jos bus didesnės, nei planavote), santykių su mylimu žmogumi, vaikų elgesio. Tačiau ne laikas juos mokyti, tad pasistenkite nurimti.

Vandenis (01 20–02 18). Svarbų pokalbį su šefu geriau apskritai atidėti. Ne laikas finansinėms avantiūroms – viskas turi būti garantuota. Gresia neplanuotos išlaidos bei konfliktai dėl jų namuose.

Žuvys (02 19–03 20). Geriau reikalai klostysis, jei vengsite ginčų, ypač su užsieniečiais, pedagogais ar teisėsaugos atstovais, o labiausia – su savo pora.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą