Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, lapkričio 12 d.

Tai reikšmingos dienos, kai galimi lemtingi postūmiai, – tinka imtis svarbių, atsakingų arba įstrigusių reikalų. Gerai veikti bendrai – kolektyvinės pastangos duos puikių vaisių. Tai svarbus metas vadovautiems asmenims ir gera proga labiau vienyti sau pavaldžius žmones, siekti didesnės valdžios, įtakos.

Ketvirtadienis siejamas su didesnių veiklos ciklų užbaigimu. Netiks nieko naujo padėti, tvirtinti svarbių dokumentų, sandorių. Verta gilintis į ankstesnius darbus – išvysite neįgyvendintų galimybių. Ieškokite ir klaidų, taisykite jas. Daugiau dėmesio skirkite kasdienių darbų kokybei – galimos klaidos dėl neatidumo.

Antradienį 23 val. 57 min. Merkurijus sugrįžo į Skorpiono ženklą ir juo judės iki gruodžio 1 d. Kai Merkurijus yra Skorpiono ženkle, mąstymas ir vertinimai tampa skeptiškesni, kritiškesni. Keičiasi ir bendravimo stilius – atsiranda slaptos ironijos, sarkazmo. Daugėja konfliktų, intrigų, nelaimingų atsitikimų darbe ir namuose. Aktyvėja šnipinėjimas, sekimas, šantažavimas svetimomis paslaptimis, ypač susijusiomis su nelegaliais pinigais, seksu, slaptais meilės ryšiais.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nėra svarbūs. Vis dėlto buvo gerai regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę, būti sapne nuogam – tai sėkmė, išsivalymas. Atverti duris – prasidės naujas jūsų gyvenimo etapas; išvysti savo vaikystės namus – skolos grąžinimas. Blogai plaukti, maudytis – apkalbos; kur nors kristi – nesėkmė; būti apsirengusiam – esate vienaip ar kitaip išnaudojami. Regėti sodus, vaisius, juos valgyti – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: jei vėjas langą sudaužytų – sudėtingos permainos; jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas; jei ant jūsų užbyrėtų tinko, žemių, dulkių, plunksnų – laukia sunkūs išbandymai; jei virš galvos, ypač ant palangės, paukštis suklyktų, namuose veidrodį sudaužyti – artimo žmogaus mirtis; jei bėgtų kraujas iš nosies, dantenų – nužiūrėjimo požymis; jei bėgtų rudas vanduo ar apskritai jį išjungtų – gresia nuostoliai, skausmas; jei šukos sulūžtų – jėgų praradimas; apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei keliskart vardu gatvėje pašauktų – este saugomi aukštesnių jėgų; rasti monetų – sėkmė, skalsa namuose.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis blogas kelionėms, susitikimams su užsieniečiais, įtakingais asmenimis, nepalankus spręsti karjeros problemas; patartina nešioti auksaspalvius, gelsvus drabužius, vengtinos – žalia, ruda, juoda, tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Nemanykite, kad viskas veltui, kad jūsų nesupranta, nevertina. Dabar svarbu patiems parodyti daugiau dėmesio artimiesiems, sutuoktiniui, kolegoms ir dalykiniams partneriams. Jei vargina meilės trikampio nepatogumai, pats laikas nutraukti nepageidautiną ryšį.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį vertėtų sisteminti nuveiktus darbus, gautą informaciją, ieškoti savo veiklos trūkumų ir būdų jiems ištaisyti. Išryškės nepatikimi partneriai ir tikrieji priešai – iš jų laukite staigmenų.

Dvyniai (05 21–06 21). Avantiūros turi būti gerai apgalvotos. Nors ketvirtadienis nėra tinkamas naujų darbų pradžiai, reikalams tvarkyti sėkmingas. Neskubėkite įsimylėti pirmo pasitaikiusio (-ios) – nepasiduokite vienatvės baimei.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis – nekoks metas, strigs reikalai ir nebus įmanoma nieko paskubinti, pakeisti. Vis dėlto tai geras laikas imtis užvilkintų, atidėtų darbų namuose.

Liūtas (07 23–08 22). Labiau susirūpinkite santykiais namuose, šeimos problemomis – galimas maištas savaitei baigiantis. Įsiklausykite, ką kalbate artimiesiems, kaip priimate išgirstus iš jų patarimus, pamokymus. Netvirtinkite dokumentų jų deramai nepatikrinę.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį dažniau tarkitės su artimaisiais, taip pat specialistais dėl svarbių finansinių, turto reikalų. Svarbių finansinių dokumentų pasirašymą geriau atidėti rytdienai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį pasijusite kur kas geriau, tad griebkitės to, kas anksčiau nepavyko ar dėl kitokių priežasčių buvo atidėta. Jums pavyks reikalus sutvarkyti greitai, tik būkite lankstesni ir tolerantiškesni bendraudami ir dažniau tikrinkite išgirstą informaciją.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį problemos gali atsinaujinti ir, priklausomai nuo optimizmo dozės kraujyje, pasirodyti arba neįveikiamos, arba lengvai išsprendžiamos.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis dalykiniams reikalams tvarkyti bus neblogas, jei neskubėsite. Gali netikėtai atsiskleisti sena apgaulė, dėl kurios ryšitės nutraukti santykius su draugu ar asmeniu, kurio nebemylite, bet laikė įprotis, gailestis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Susitelkimo metas, kai galima pasiekti savo tikslą. Šiomis išskirtinėmis dienomis patartina imtis tik svarbiausių darbų. Neblogai tvarkyti reikalus, susijusius su kelione, užsieniečiais, kraustymusi į kitą gyvenamąją vietą.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis bus naudingas, jei nepasiduosite apgaulei, iliuzijai, sugebėsite protingai įvertinti jėgų santykį ir atskirti pelus nuo grūdų. Galite sužinoti dalyką, kuris buvo nuo jūsų slepiamas, – tik nepraraskite savitvardos, ieškokite protingų kompromisų. .

Žuvys (02 19–03 20). Kad ir kas nutiktų, ketvirtadienį būtina tvardytis, atsisakyti smulkmeniškumo, kitaip galite susipykti su kolega ar artimaisiais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą